A podle toho co tu čtu, podle toho co píše ovečka a vojta je JOM opravdu špatný produkt. Takže ruce pryč, je to škoda, vypadaj hezky. Ale černý NJOY to jistí ! Ještě by mne zajímalo co by jste řekli na tyhle
ty se mi docela líbí, ale jsou v tom ledky. Nebo zase NJOY klasiky ale zatmavený ??
4 CUBErt: Tyto světla se mi moc nelíbí . Na caravanu se mi nejvíce do teď líbí NJOY
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
No tyhle jsou asi tak jediný co se mi z "tuningovejch" líběj. Ještě jsem někde viděl jedny, ty vapadaj jak origo akorát nemaj oranžovej blinkr, ale čirej. Ty jsou taky good, nebo pak ty NJOY. Teď jsem ještě koukal na ty YANKOVI pření světla, a přijdou mi že to jsou taky z verze NJOY, ale milosh píše že to jsou od Helly, tak nevim jestli to jsou ty samé.
CUBErt píše:No tyhle jsou asi tak jediný co se mi z "tuningovejch" líběj. Ještě jsem někde viděl jedny, ty vapadaj jak origo akorát nemaj oranžovej blinkr, ale čirej. Ty jsou taky good, nebo pak ty NJOY. Teď jsem ještě koukal na ty YANKOVI pření světla, a přijdou mi že to jsou taky z verze NJOY, ale milosh píše že to jsou od Helly, tak nevim jestli to jsou ty samé.
Přesněji N-JOY maji jen černý rámec okolo světel, jako je to např. na my car a Yanek má černý i vnitřek světel
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
tak kdyz si ty svetla koupim po netu muzu je do urcity doby..myslim snad 14ti dnu--- vratit bez udani duvodu. Za tech 14 dnu se da udelat hodne zkousek ..... treba s vodou a tak
Já si myslim že problémy se dostaví až za delší dobu. Může tam bejt nějaký těsnění, co ti bude odolávat třeba rok, a pak ho UV záření rozdrolí. Nechci bejt skeptik a zpochybňovat kvalitu věci co jsem ani neviděl, ale z vlastní zkušenoti vím jak vypadá po roce UV nestabilní plast nebo těsnění !!!
Já sem viděl jedny angely na astře, ale JOM to nebyly. Musím říct že byly nekvalitní už na první pohled. Tyhle podle obrázku vypadali docela dobře. Jsem teď pomalu rozhodnutej že skočim do NJOY na předek i na zadek.
Naposledy upravil(a) CUBErt dne 14 led 2007, 23:21, celkem upraveno 1 x.
Milhi píše:tak kdyz si ty svetla koupim po netu muzu je do urcity doby..myslim snad 14ti dnu--- vratit bez udani duvodu. Za tech 14 dnu se da udelat hodne zkousek ..... treba s vodou a tak
zboží musí bejt nepoužitý! tzn když v něm bude voda tak ti na***ou a ne že ti vrátěj peníze
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz