chichi )dominus-et-deus píše:A kolik čekáš dětí? Pokud jedno, tak 3D v pohodě zvládne nápor rodiny.
Perseus - Astra G- Y20DTH 3dv. - UPD. str. 5
-
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
- Perseus
- Kontaktovat uživatele:
Cau sem z Hermanovy Hute. My name is Martin Poslední, 19 let. :pjarda píše:tak na tebe jsem chlape cekal. videm te dost casto. napis mi vice info na sz. jinak asi nejsi Plzenskej protoze te vidim dost casto v Nejranech a tam tim smerem. jinak co se tyka info chci vedet motor a pokud mozno i fotky interieru, treba i vybavu proste tak nak skoro vse klidne i tvuj vek. dik jarda (jinak presne bydliste(jenom mesto nebo obec) mi napis do sz teda pokud ho nechces publikovat). jinak ty fotky jsou asi focene za rochlovem u toho letiste nebo co to tam je ne?
jinak vitej mezi nama uz konecne treti plzenak (teda skoro) ani ja ani libik nebydlime primo v Plzni (libik teda skoro).
(btw: je to foceny za Hnevnicema)
Naposledy upravil(a) Perseus dne 23 bře 2006, 19:56, celkem upraveno 1 x.
- dj.chicken
- Kontaktovat uživatele:
no je fakt pekna...škoda toho vyfuku...ale jak uz jsem nekde psal....tomu autu stci málo...protoze uz je to delo od vyroby...kor 3-dvéř...chvalim...snad to stihnu do srazu dodelat at se muzem vedle sebe vyjmat...
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
- Princ William
jo to jsem si taky uvedoml ze to jsou hnevnice az jsem byl doma. jinak je to tam kde jsem myslej kdyz vyjedes z toho lesa tak na ten velkej krizovatcePerseus píše:Cau sem z Hermanovy Hute. My name is Martin Poslední, 19 let. :pjarda píše:tak na tebe jsem chlape cekal. videm te dost casto. napis mi vice info na sz. jinak asi nejsi Plzenskej protoze te vidim dost casto v Nejranech a tam tim smerem. jinak co se tyka info chci vedet motor a pokud mozno i fotky interieru, treba i vybavu proste tak nak skoro vse klidne i tvuj vek. dik jarda (jinak presne bydliste(jenom mesto nebo obec) mi napis do sz teda pokud ho nechces publikovat). jinak ty fotky jsou asi focene za rochlovem u toho letiste nebo co to tam je ne?
jinak vitej mezi nama uz konecne treti plzenak (teda skoro) ani ja ani libik nebydlime primo v Plzni (libik teda skoro).
(btw: je to foceny za Hnevnicema)
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Princ William
no von by se urcite ten vejfuk taky za nakej drobnej peniz nechal predelat (zkratit) ale to je vec nazoru kazdej ma pravo mit vlastni auto dle sve predstavydj.chicken píše:no je fakt pekna...škoda toho vyfuku...ale jak uz jsem nekde psal....tomu autu stci málo...protoze uz je to delo od vyroby...kor 3-dvéř...chvalim...snad to stihnu do srazu dodelat at se muzem vedle sebe vyjmat...
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
-
- Kontaktovat uživatele:
presne tak, treba moje auto se libi jenom mejarda píše:no von by se urcite ten vejfuk taky za nakej drobnej peniz nechal predelat (zkratit) ale to je vec nazoru kazdej ma pravo mit vlastni auto dle sve predstavydj.chicken píše:no je fakt pekna...škoda toho vyfuku...ale jak uz jsem nekde psal....tomu autu stci málo...protoze uz je to delo od vyroby...kor 3-dvéř...chvalim...snad to stihnu do srazu dodelat at se muzem vedle sebe vyjmat...
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
- Princ William
ted nevim jestli to je tvuj vejfuk nebo na tej kare co je zde. ale myslim si ze myslel tuden vejfuk ne ten tvujxpolstarekx píše:jeee dekujuuu moc mocpavaroti píše:mě se třeba ten vejfuk moooooc líbí Je takovej velkej Může bejt, salamaliku