guma 3 a 4 dveře
guma 3 a 4 dveře
chci se zeptat jak to tam mate udelaný vy ja to tam mam jako je to na obrazku a bojim se že tam zatejka jestli mate nikdo taky takový detajl tak ho sem prosim dejte dík moc
OPR1
detajl
OPR1
detajl
Naposledy upravil(a) KarelV dne 10 led 2007, 16:48, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Kudla nešlap po PL výrobě. Je to kvalita taková, aby cena byla nízkáStach Jan píše:Samozřejmě, vždyť je to PL výroba.
Můžeš to jemně naříznout a bude to vypadat líp,
__ALE___!!!!! za 2 roky se začne trhat.
Na přední dveře stojí ta lišta v Oplu cca 1 280Kč.
Ještě chceš něco zkoušet???
Astra 2.0 DI Y20DTL automat, r.v. 10/2000, model 2001
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
-
- Kontaktovat uživatele:
V polsku udělají kvalitu, ale musí ten tvůj předchůdce za to zaplatit. Pokud dobře zaplatí, tak kvalita bude. Já to vím a proto mě s**e když někdo mluví o tom, že v polsku je vše šmejd. Přitom každej to kupuje kvuli nízké ceně a pak je sám magor že jeto nekvalitní.rychlyradim píše:tedy já to mám také tak..a v techničáku mám výroba v Německu tak nevím...že by mi dovezli dveře z polska? a tak sem někdo šupněte foto, kdo to má jináč...protože co jsem zatím viděl..tak to maj všechny astry,!!??!?!?!že bych narážel na samy polsky astřičky?
Kurnik na to se budu muset kouknout zítra ráno, jestli to mám také... Ale to ti musí zatékat do dveří ne?
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
No já proti pl výrobkům nic nemám...ale vím moc dobře že za kvalitu je lepši si opravdu připlatit než šetřit...Lukas G. píše:V polsku udělají kvalitu, ale musí ten tvůj předchůdce za to zaplatit. Pokud dobře zaplatí, tak kvalita bude. Já to vím a proto mě s**e když někdo mluví o tom, že v polsku je vše šmejd. Přitom každej to kupuje kvuli nízké ceně a pak je sám magor že jeto nekvalitní.rychlyradim píše:tedy já to mám také tak..a v techničáku mám výroba v Německu tak nevím...že by mi dovezli dveře z polska? a tak sem někdo šupněte foto, kdo to má jináč...protože co jsem zatím viděl..tak to maj všechny astry,!!??!?!?!že bych narážel na samy polsky astřičky?
-
- Kontaktovat uživatele:
Necitujeme tolik příspěvků. Vojtarychlyradim píše:<s>Lukas G. píše:<s>rychlyradim píše:<s>tedy já to mám také tak..a v techničáku mám výroba v Německu tak nevím...že by mi dovezli dveře z polska? a tak sem někdo šupněte foto, kdo to má jináč...protože co jsem zatím viděl..tak to maj všechny astry,!!??!?!?!že bych narážel na samy polsky astřičky? </s>
V polsku udělají kvalitu, ale musí ten tvůj předchůdce za to zaplatit. Pokud dobře zaplatí, tak kvalita bude. Já to vím a proto mě s**e když někdo mluví o tom, že v polsku je vše šmejd. Přitom každej to kupuje kvuli nízké ceně a pak je sám magor že jeto nekvalitní.</s>
No já proti pl výrobkům nic nemám...ale vím moc dobře že za kvalitu je lepši si opravdu připlatit než šetřit... </s>
Já jsem to semka napsal, protože mě celkem naštvalo, že si lidi myslí o pl výrobků, že stojí za prd. To stojí, protože to dělají za cenu aby to lidi kupovali a lidi to kupují a pak se snaží je špinit.
A věř mě, že já vím o čem mluvím
Tak jsem se na to dnes juknul a mám to též... Takže to budou mít zřejmě všechny AstryG, jen u mě není taková mezera od skla, je to více na těsno
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.