"Sklápěcí" klíč do zapalování
- Reklama
Osobně jsem se setkal s případy ( samozřejmě jsem se i dočetl ), kdy vystřelovací klíče vydrželi dva roky a klíček se musel udělat nový...
Jo sice je to pro někoho frajeřinka, ale nemusí být vždy odolnější, než klasika
Jo sice je to pro někoho frajeřinka, ale nemusí být vždy odolnější, než klasika
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Lukas G. píše:Něco jsem našel: http://aukro.cz/item153710907_autoalarm ... klice.html
dik, ale ten vyzera pekne hnusne, 4 tlacitka brrr, to uz aj ten VW vyzera lepsie
jasny favorit je 2 tlacitkovy z A-H
zivotnost neriesim, ked sa podari jeden dalsi bude riesit next majitel
No oni se nejen sklápěcí klíče opotřebovávají, ale i normální klíče u některých automobilek jdou rychle pryč. Třeba na Peugeota necháváme dělat každej rok novej klíč, protože se s ním sice dveře odemknou, ale nastartovat se s tím nedá, na Nissana to šlo po třech letech taky do kopru. No a u astry šlo zapalování dost ztuha, nechal jsem udělat novej klíč s tím, že už to s tím starým jde ztuha, tak udělal zoubky větší a jde to krásně lehce.
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
mna z toho trafi
zohnal som 2 tlacitkovy vystrelovak z Vauxhall Astra H a prisiel som na to ze ta kovova vystrelovacia planzeta je asi o 2mm uzsia ako potrebujem - potreboval som to napasovat na kluc ku Corse
dalo by sa s ihlovymi pilnickami upravit to plastove puzdro aby tam ta sirsia planzeta zapadla z povodneho klucaale to mi pride zhovadile
takze ak ma niekto zaujem je jeden k mani (nie je tam znak Opel ale Vauxhall) za 600SKK
zohnal som 2 tlacitkovy vystrelovak z Vauxhall Astra H a prisiel som na to ze ta kovova vystrelovacia planzeta je asi o 2mm uzsia ako potrebujem - potreboval som to napasovat na kluc ku Corse
dalo by sa s ihlovymi pilnickami upravit to plastove puzdro aby tam ta sirsia planzeta zapadla z povodneho klucaale to mi pride zhovadile
takze ak ma niekto zaujem je jeden k mani (nie je tam znak Opel ale Vauxhall) za 600SKK
Měl bych malý dotaz, dneska jsem se měnil baterku v dalce a zarazila mě tam jedna věc, když jsem se díval do návodu na předělaní do vystřelovací dálky tak tam nikde není takový ten bordel k imobilizeru nebo aspoň doufam že to je od imobilizeru.
Tu je ten návod:
http://www.astra-g.de/tippsundtricks/keyumbau.htm
Tu je ten návod:
http://www.astra-g.de/tippsundtricks/keyumbau.htm
neni to spojený nijak, můžeš to klidně vyndat a přilepit na spínačkuMelodi_boy píše:No jo super a asi netušíš jak to funguje? Je to nějak spojené s kličem? či jak?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz