POKEC O ČEMKOLIV A JINÉ OT + PŮLNOČNÍ POKECÍK :-)
Re: POKEC O ČEMKOLIV A JINÉ OT + PŮLNOČNÍ POKECÍK :-)
zafira v době SUV se hold tak moc neprodava... tohle je nástupce hlavně vivara a moc pěknej
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
- Reklama
Co k tomu dodat, snad jen to, že je to stejně jako Áčková Zafira hezké auto!
ASTRA LA VISTA
Zrada po 13tétech dokonána, zradil jsem císaře pána, konvertuju ke škodovce .
astra-g-caravan 1.4 16v x14xe/ 2000
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Když Škodovku, tak max. oktávku, fabii fakt ne
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
mám to kolem komína mpi (šicí stroj) krátký trasy,turbo nebrat
astra-g-caravan 1.4 16v x14xe/ 2000
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No jeste to tak, mpi nejede ale zase zere
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Já po zkušenostech získaných 31.10.2009 proti Škodovkám nic nemám, myslím si že to jsou dobré auta-proto si tehdy VW vzalo tuto značku pod ochranná křídla, ale Fóbie II. generace se DESIGNově nepovedla!
ASTRA LA VISTA
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Loni na podzim jsem si řekl, že se konečně zbavím té bílé haubny a tmavšího nárazníku a budu mít vše zase tak jak má být + konečně i denní svícení. A bylo. Než jsem cca. před měsícem potkal zase srnu. Světlo v p*či, nárazník a bouchlá kapota. Ach jo, zase mám tmavej nárazník, zase bude bílá kapota a na autě mám poslední náhradní levý světlo. To nepotěší......
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
No abych pravdu napsal, asi máš smůlu. Nezávidím ti to, jestli nemáš připojištění (což asi nemáš) bude tě to min. 10 000 Kč vč. lakování stát.Mojmec11 píše: ↑09 bře 2020, 20:26Loni na podzim jsem si řekl, že se konečně zbavím té bílé haubny a tmavšího nárazníku a budu mít vše zase tak jak má být + konečně i denní svícení. A bylo. Než jsem cca. před měsícem potkal zase srnu. Světlo v p*či, nárazník a bouchlá kapota. Ach jo, zase mám tmavej nárazník, zase bude bílá kapota a na autě mám poslední náhradní levý světlo. To nepotěší......
ASTRA LA VISTA
HOLDEN končí..... https://www.televizeseznam.cz/video/aut ... a-64030576 taky doporučuji shlédnout i tu havárku na konci pořadu!
ASTRA LA VISTA