COBEIN píše:Alzafire nesvítí, od té doby co jsi se mi v tom pohrabal to nesvítí. Auto šlapalo řekl bych tak na 98% bez problémů, 1% je ta nefunkčnost př. mlhovek (do odjezdu svítily) a druhé procento ty zadní pravé dveře...
Tak tady to ale fakt nehraje.
Malá rekapitulace, když jsem se hrabal v elektrice, ta anabáze s tím tažným, tak to vše chodilo včetně mlhovek.Do předních jsem nevrtal, nebylo proč. A to ti svítilo při odjezdu? Já se v tom pak ještě hrabal, ale to už jsme řešili jen ten nefunkční zámek, dráty v husím krku jsem kontroloval 2x a byly v pořádku, to jsi koneckonců viděl. Že se mi ještě nestalo, aby byl přerušený drát mezi jednotkou centrálu a husím krkem, to nestalo. Ne že by to nemohl být tento případ, ale pořád sázím na zámek.
Takže pokud fungují ostatní zámky, pak to ne ní jednotkou, pouze zámek nebo kabeláž. Mezi jednotkou a husím krkrm je slabé místo ten husí krk. Ten je ok. Pokud by to bylo fakt v drátech, pak je to na informaci pro Vatikán, to jsem ještě neviděl.
Mlhovky- relé je řízeno multitimerem, zkus prohodit relé. Na obrázku je červeně pro přední a zeleně pro zadní mlhovky.