prasklé zadní pružiny
Re: prasklé zadní pružiny
nabízím pružiny weitec 35/20 nebo sport 40/40
5dv Z14XE(?kW,?Nm)bílý lak+černé dopln'ky+sport sedačky komplet nastavitelné+EGRoff+odhlučnění vozu+panel navigace samo-domo+OPCpředek+dvětrání kapoty+15''ZIMNI BLIZZAK-XENONY depo+OSTŘIK
- Reklama
Nazdar chlapi.
Mal som jednu pružinu prasknutú, tak som objednal obidve a pri montáži som zistil, že originál zadné pružiny sú takzvané s nekonštantným priemerom drôtu. Ja som ale kúpil s konštantným priemerom drôtu.
Aké zmeny v chovaní podvozku môžem očakávať?
Díky.
Mal som jednu pružinu prasknutú, tak som objednal obidve a pri montáži som zistil, že originál zadné pružiny sú takzvané s nekonštantným priemerom drôtu. Ja som ale kúpil s konštantným priemerom drôtu.
Aké zmeny v chovaní podvozku môžem očakávať?
Díky.
Astra G 1.4 Twinport
Až teraz som si na nete našiel katalóg od firmy Magnum Technology a podľa katalógu na moju Astru patria pružiny SX077MT.
Ja som tam omylom naložil SX130MT Tie SX130MT patria na Coupe Bertone.
Rozdiel je taký:
SX077MT = 10,5x141x303
SX130MT = 12x141x272
Takže som takto v podstate znížil zadok o cca 3 cm
A zároveň možno aj pritvrdil, pretože priemer drátu je namiesto 10,5mm až 12mm. No ale tá silnejšia a kratšia pružina (SX130MT) má až 7 závitov. (SX077MT má len 6 závitov).
Meniť sa mi to veľmi nechce. Zadok stojí normálne, a ani som si nevšimol, že by bol nejako tvrdší. Možno, keď budem meniť vzadu tlmiče, tak kúpim na Bertone
Jazdím prevažne sám, prípadne dvaja, len občas viacerí.
Ja som tam omylom naložil SX130MT Tie SX130MT patria na Coupe Bertone.
Rozdiel je taký:
SX077MT = 10,5x141x303
SX130MT = 12x141x272
Takže som takto v podstate znížil zadok o cca 3 cm
A zároveň možno aj pritvrdil, pretože priemer drátu je namiesto 10,5mm až 12mm. No ale tá silnejšia a kratšia pružina (SX130MT) má až 7 závitov. (SX077MT má len 6 závitov).
Meniť sa mi to veľmi nechce. Zadok stojí normálne, a ani som si nevšimol, že by bol nejako tvrdší. Možno, keď budem meniť vzadu tlmiče, tak kúpim na Bertone
Jazdím prevažne sám, prípadne dvaja, len občas viacerí.
Astra G 1.4 Twinport
Magnum Technology nebrat.Tlumič přední 25tis vytekl jak pračka a úplně bez života Předtím origo GM 107tis a to jen jeden lehce váznul
astra-g-caravan 1.4 16v x14xe/ 2000