Hezký den
Prosím o radu, mám zapeklitý problém....Mám Opla Astru Sport tourer, čtyři roky starý...stává se mi, že jedu a najednou se mi na displeji objeví nápis...automatické ovládání světel vypnuto, nebo zapnuto....a tak to přeskakuje. To mi také vypíná potkávací světla,což je v noci samozřejmě na...hodně zlé. Do toho se ještě začne objevovat nápis...porucha airbagu, porucha blinkru...pak také přitom zhasíná palubní deska a nefunguje ani ukazatel rychlosti a nejdou ani varexi...pak se to najednou chytne a na nějaký čas je klid..kontroloval jsem už pojistky, relátka, zda nejsou uvolněné konektry, ale nic jsem nenašel.....moc díky za radu.
přepínání světel
- Reklama
Re: přepínání světel
Hoď to na fórum Astra-h.cz
Podle popisu se mi to zdá jako vada CIM modulu.
Podle popisu se mi to zdá jako vada CIM modulu.
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
to asi nebude háčko, ale jéčko...
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
Hezký den
Děkuji Alzafir za odpověd. Ještě bych se chtěl zeptat, kde ho najdu a jestli bych si ho mohl doma sám vyměnit. Myslím,že ten modul je někde pod volantem. Ano? Znovu dík za radu.
Děkuji Alzafir za odpověd. Ještě bych se chtěl zeptat, kde ho najdu a jestli bych si ho mohl doma sám vyměnit. Myslím,že ten modul je někde pod volantem. Ano? Znovu dík za radu.
Je to tak, mám ale dojem, že to není až tak jen o výměně, musí se tam nějaké informace nasypat. Sám modul je docela ranec peněz, dost často to bývá jen óda na kontakty a studené spoje. Možná bych začal tím, ale není to pro úplné amatéry, je v tom i snímač polohy volantu, hodně se toho dá rozházet a bez diagnostiky těžko kalibruje.
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor