mlhovky
-
mlhovky
kam zapojit přidavné mlhove světla na astru G
- Reklama
Re: mlhovky
Pokud je tím myšleno dodělání dalšího páru k orig. mlhovkám, tak by mě celkem zajímal důvod ?
EX - Astra G Caravan 1.6 16V 74Kw Z16XE VW Sharan 1.9Tdi 85Kw
-
Ne mlhovky nemam tak jsem se rozhodl je pořídit a nevím kde je zapojit ve svorkovnici na ovládání světel
Každá astra/zafira má už z výrobního pásu nachystané dráty k mlhovkám! Jsou schované pod nárazníkem někde ve svazku. Stačí ti jen dodat: mlhovky, relátko, spínač (ovladač světel s MLHOVKAMA) a pojistku na místo kam patří.
ASTRA LA VISTA
-
Diky za radu pohledam a uvidím co se da delat
Od toho abychom si tady radili toto fórum je si myslím. Mám takový pocit že ty kablíky najdeš smotané ve výztuze nárazníku. (z vnitřní strany u chladičů)
O zbývající věci bych požádal Bunelese, to je schopný a hlavně spolehlivý člověk.
O zbývající věci bych požádal Bunelese, to je schopný a hlavně spolehlivý člověk.
ASTRA LA VISTA
- vasekpetr1
Můj příběh.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Zdravim. Mám Astru G rok 1999, a tiež si chcem domontovať predné hmlovky. Tlačíkto na zapínanie hmloviek som už mal namontované len som osadil pojistku a rele. Ked zapnem parkovačky a stlačím tlačítko hmloviek relé cvakne a na prístrojovke sa rozsvieti kontrolka hmloviek. Lenže rozobral celý predok a neviem tam nikde nájsť káble na predné hmlovky. Viete mi najako poradiť kde by mohli byť alebo odkiaľ mám natiahnuť káble, v ktorom konektore končia? Dakujem.
zdaleka každá astra/zafira nemá připravený kabely na mlhovky. Pokud si je nenašel tak máš smůlu, budeš muset tahat...
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
To je podivné, neměly by mlhovky svítit až s potkávačkama?mino80 píše:... Ked zapnem parkovačky a stlačím tlačítko hmloviek relé cvakne a na prístrojovke sa rozsvieti kontrolka hmloviek. ...
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
- vasekpetr1
U mé původní Astry svítily už s parkovačkami.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Vojto, beru tě za odborníka přes Astry a Zafiry ale myslím si že v tomhle pravdu nemáš. Vzpoměň si jen na mou bývalou Zafiru Sozial edition. Ta neměla ani zadní tmavší okna, neměla přední mlhovky ale kabeláž nachystanou ano. Bylo to poschovávané za výztuhou předního nár. a stačilo to jen zapojit do mlhovek, doplnit RELÉ, pojistku a ovladač i na mlhovky. Nevím jak to mají auta vyráběné v PL jako CLASSIC ale divil bych se kdyby to kvůli ceně oškubali i o ráty. I když u Grzeszka je všecko možné .Vojta píše:zdaleka každá astra/zafira nemá připravený kabely na mlhovky. Pokud si je nenašel tak máš smůlu, budeš muset tahat...
Naposledy upravil(a) COBEIN dne 18 kvě 2018, 18:35, celkem upraveno 1 x.
ASTRA LA VISTA
- vasekpetr1
Tak se Renku začni divit, protože na mé Astře vyrobené v Bochumi a prodané do Němec ty kabely také chyběly. Prostě kabel natažený akorát do konektoru X2 (kabina-motor) a v motoru ani prd. Všechno v motoru k nárazníku jsem tahal nové.
V tom případě se Vojtovi omlouvám, to co jsi Vašku napsal jsem dnes/teď četl poprvé. Myslel jsem že ošizené auta z byly jen z Gliwic(CLASSIC), tam jsem dokonce viděl na burze "Geldě" stát zánovní "G" caravan vyrobené už Grzeszkem v PL a ten neměl ani přípravu pro uchycení zadní roletky do kufru.
ASTRA LA VISTA