Koupě zafiry
Re: Koupě zafiry
Zdravím
Chystáme se koupit Žirafku, máme v merku 1.8 16V 92KW, r.v.2004 v automatu.
A proto sem píšu . Jak je na tom automat? Kdo má zkušenost, čemu se vyhnout nebo na co si dát pozor a nebo zda vůbec brát.
Prosím, prosím
Chystáme se koupit Žirafku, máme v merku 1.8 16V 92KW, r.v.2004 v automatu.
A proto sem píšu . Jak je na tom automat? Kdo má zkušenost, čemu se vyhnout nebo na co si dát pozor a nebo zda vůbec brát.
Prosím, prosím
- Reklama
- p.somik
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem kdysi vybíral zafiru, natrefil jsem taky na jednoho automata, proto jsem volal do servisu automatických převodovek, tam mi řekli, že se nemám čeho bát, je tam ještě čistý a spolehlivý automat, žádná elektronika k pokažení, jen je třeba dbát na pravidelnou výměnu oleje.
Jinak nejvíce ti k tomu asi řekne milosh, ten má zkušenosti s automatem, myslím, že na manuál už zcela zanevřel
Jinak nejvíce ti k tomu asi řekne milosh, ten má zkušenosti s automatem, myslím, že na manuál už zcela zanevřel
ZAFIRA 1,8i 16V 2003 Z18XE, TC,AUT.KLIMA, PC,TEMPOMAT,LPG sekvenční BRC(od 63.000km)
OP-COM v PL, EN, CZ + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)
Já, pokud ti můžu napsat dvůj názor, tak ti píšu toto: běž do toho! Samozřejmě musíš třeba manželce(nebo tomu kdo v tom bude taky jezdívat) vysvětlit jak se s automatickou převodovkou jezdí, protože i když je to jak píšeš starý "poctivý" automat, tak i ten se dá neodborným"nechtěným" řazením pokazit. A věř tomu, že až jednou tuto Zafiru z nějakého důvodu budeš prodávat/likvidovat/ tak už budeš shánět jen automatické převodovky!
Já jsem měl kdysi Nissan Prairie s automatem a kdyby ho nesežrala koroze, tak ho mám možná ještě dnes! U automatu je trochu větší spotřeba, ale za ten "komfort" to stojí, a navíc montáž LPG už dnes není zas tak nákladná.
Já jsem měl kdysi Nissan Prairie s automatem a kdyby ho nesežrala koroze, tak ho mám možná ještě dnes! U automatu je trochu větší spotřeba, ale za ten "komfort" to stojí, a navíc montáž LPG už dnes není zas tak nákladná.
ASTRA LA VISTA
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Klidne se ptej, co te zajima, sice uz mame jen jednu astru doma, ale i na gecku jsem najezdil 10 let
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Zdravim, moje zafa odešla a uz ji nebudu opravovat, tak se chci zeptat na Váš názor, jakou mozorizaci zvolit u zafiry rok cca 2014, jelikož zafira je ve výběru na nové autíčko
Opel Zafira 2.2i r.v. 2001 (Z22SE) - LPG
- p.somik
- Kontaktovat uživatele:
Benzín, nebo diesel, pak máš na výběr origo LPG I CNG, co preferuješ?
Já třeba mám obavu z dieslu, ale měl jsem půjčenou astru 1.6 cdti/81 kw a nadchla mě. Od roku 2014 by měla být v zafiře i 100kw verze, i když i 2.0cdti si lidé chválí.
Papírově jsou zajímavé i benzínové motory SIDI 1.6i ve dvou výkonech, přímý vstřik, ale skoro nikde jsem nenašel žádné zkušenosti po delší době.
Nejvíce jsou prodávané 2.0 cdti a 1.4 turbo benziny
Já třeba mám obavu z dieslu, ale měl jsem půjčenou astru 1.6 cdti/81 kw a nadchla mě. Od roku 2014 by měla být v zafiře i 100kw verze, i když i 2.0cdti si lidé chválí.
Papírově jsou zajímavé i benzínové motory SIDI 1.6i ve dvou výkonech, přímý vstřik, ale skoro nikde jsem nenašel žádné zkušenosti po delší době.
Nejvíce jsou prodávané 2.0 cdti a 1.4 turbo benziny
ZAFIRA 1,8i 16V 2003 Z18XE, TC,AUT.KLIMA, PC,TEMPOMAT,LPG sekvenční BRC(od 63.000km)
zdravím, kolik má tourer rok 2014 rozměry kufru?, Jak je vysoký kufr uvnitř a jak je vysoký čistý průchod pátými dveřmi? A motor raději 1,6 nebo 2,0 naftu, jak je na tom filtr pevných částic?
U s-max, který mám taky výběru a je větší (velké plus) čtu samé negativa, tak nevím,
Určitě asi půjdu do dotahů z DE
Díky za info
U s-max, který mám taky výběru a je větší (velké plus) čtu samé negativa, tak nevím,
Díky za info
Opel Zafira 2.2i r.v. 2001 (Z22SE) - LPG
Tady ti asi nikdo neřekne rozměry, pokud nemá výkres anebo to sám nezjišťoval. Tady je to o áčkové zafiře do 2005. Zkus jiné fórum.
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
Ha ha ha, auto od Turků = supr koupěvejv píše:...
Díky za info
OPEL ZAFIRA 2,2DTI Y22DTR OPC line 2005
https://www.automilacek.cz
přesně, německo už neni co bejvalo a neni to záruka ničeho...jsou schopný napsat, že je to top stav, unfallfrei a přijedeš a auto jak vytažený z hnoje, celý v laku a kitu tolik že to ani měřák nebere, ale zas je tam mnohem větší výběr než u nás takže jestli si chceš pro auto dojet a OSOBNĚ si ho vybrat tak v pohodě, ale nechat si dovýst je mega risk
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Absolutní souhlas.Vojta píše:přesně, německo už neni co bejvalo a neni to záruka ničeho...jsou schopný napsat, že je to top stav, unfallfrei a přijedeš a auto jak vytažený z hnoje, celý v laku a kitu tolik že to ani měřák nebere, ale zas je tam mnohem větší výběr než u nás takže jestli si chceš pro auto dojet a OSOBNĚ si ho vybrat tak v pohodě, ale nechat si dovýst je mega risk
OPEL ZAFIRA 2,2DTI Y22DTR OPC line 2005