Kolisavy volnobeh Z20LET
Re: Kolisavy volnobeh Z20LET
Update : Dnes vymenene rozvody a problem stale pretrvava co dalej ? moze byt chyba aj niekde v privode paliva ? inac vsimol som si ze aj ked vytocim auto napr. na 2000ot./min a drzim na konstantnych otackach tak to tiez cuka
- Reklama
využil bych toto téma ..
mam takový problém .. mam astru z20let 147kw, auto jezdilo v pohodě, pak cca 4 měsíce stálo a teď, když jsem začal zase jezdit, jsem zjistit nepříjemný problém.
Po nastartování za studena mi vyskočí otáčky někde k 1200 a padají, že auto skoro chcípne a tak pořád dokola, když se rozjedu, tak za jízdy nepociťuji nějaký problém a i když je auto zahřáté na provozní teplotu, tak to takhle neskáče. Je to dost nepříjemné, jelikož ani ten zvuk na studeno není uplně ok a navíc dost smrdí.
Netušíte, kde by mohl být problém? Díky moc
mam takový problém .. mam astru z20let 147kw, auto jezdilo v pohodě, pak cca 4 měsíce stálo a teď, když jsem začal zase jezdit, jsem zjistit nepříjemný problém.
Po nastartování za studena mi vyskočí otáčky někde k 1200 a padají, že auto skoro chcípne a tak pořád dokola, když se rozjedu, tak za jízdy nepociťuji nějaký problém a i když je auto zahřáté na provozní teplotu, tak to takhle neskáče. Je to dost nepříjemné, jelikož ani ten zvuk na studeno není uplně ok a navíc dost smrdí.
Netušíte, kde by mohl být problém? Díky moc
Opel Astra G Cabrio Z20LET
-
- Kontaktovat uživatele:
..zacal by som tym, ze by som natankoval cerstvy benzin ...
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
montaz STANDALONE jednotiek, GO motorov
je tam plna cerstva byla tam rezerva a cesta na benzinku byla ta prvni
jeden poznatek, po odpojeni váhy vzduchu se otáčky uklidní, ale rozsvítí se kontrolka servisu. Předpokládal jsem teda špatnou váhu vzduchu, ale po výměně žádná změna.
Budu muset využit služby servisu, avšak kdyby měl někdo nápad co by to mohlo být, budu rád. díky
Budu muset využit služby servisu, avšak kdyby měl někdo nápad co by to mohlo být, budu rád. díky
Naposledy upravil(a) denis.owc dne 12 dub 2018, 21:45, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
..no tych pricin moze byt viac...denis.owc píše:jeden poznatek, po odpojeni váhy vzduchu se otáčky uklidní, ale rozsvítí se kontrolka servisu. Předpokládal jsem teda špatnou váhu vzduchu, ale po výměně žádní změna.
a nechce sa mi tu pisat elaborat ....
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/