ASTRA-KarelV Classik II 1.6 16V twinport Z16XEP
no možná to chtělo připlatit za klimu, přecejenom v dnešní době už to je základ (minimálně u novejch aut)
EDIT: SUPER BARVA!
EDIT: SUPER BARVA!
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Reklama
Panové asi se teď stanu terčem posmechu ale vibava je hodně skromná
Jenom vejškově stavitelný volant a sedadlo airbag spolujestce a černá metalíza posilovač řízení ABS . Mě to takle vihovuje (klima mi nedela dobře švara ji ma v A4 a když jedu s ním tak mam potom strašnou rýmu
) doufam že se to tu nezvhrne v diskuzi jestli klima ano či ne.
Jenom vejškově stavitelný volant a sedadlo airbag spolujestce a černá metalíza posilovač řízení ABS . Mě to takle vihovuje (klima mi nedela dobře švara ji ma v A4 a když jedu s ním tak mam potom strašnou rýmu
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
asi nebude černý, mám pár černejch aut bez klimy za sebou a již nikdy více - vylezu z vany, vlezu do auta, dojedu na první křižovatku, otáčím a jdu zase do vany...Zigi píše:Mati ma Punto uplne holatko absolutne bez niceho a kdyz s tim jedu,nic mi tam nechybi
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Auto musí sloužit mně, né já jemu.
Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz
Když už ne klimu tak alespoň šíbr to chtělo.KarelV píše:Panové asi se teď stanu terčem posmechu ale vibava je hodně skromná
Jenom vejškově stavitelný volant a sedadlo airbag spolujestce a černá metalíza posilovač řízení ABS . Mě to takle vihovuje (klima mi nedela dobře švara ji ma v A4 a když jedu s ním tak mam potom strašnou rýmu) doufam že se to tu nezvhrne v diskuzi jestli klima ano či ne.
- Zdeněk Lbc
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jako sory ale kdyz nemas klimu a ani elektricky okna u noveho auta to si rovnou mohl koupit fabiana juniora ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak když bude chtít, tak si to dodělámilosh píše:Jako sory ale kdyz nemas klimu a ani elektricky okna u noveho auta to si rovnou mohl koupit fabiana juniora
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
no fuj, jak to můžeš říct, myslim že podobně kvalitní motor jako Z16XEP ve fobii nenajdešmilosh píše:Jako sory ale kdyz nemas klimu a ani elektricky okna u noveho auta to si rovnou mohl koupit fabiana juniora
Naposledy upravil(a) Vojta dne 02 led 2007, 21:29, celkem upraveno 1 x.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Zas bych to nějak nehrotil, Karel určitě věděl co objednává, takže nechť mu slouží. ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Myslím, že mnoho z nás ty prachy nesere a kdyby jsme byli v jeho kůži skončíme s objednávkou jako on - něco jinýho je cálovat new car a něco jinýho kupovat ojetinu.![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Myslím, že mnoho z nás ty prachy nesere a kdyby jsme byli v jeho kůži skončíme s objednávkou jako on - něco jinýho je cálovat new car a něco jinýho kupovat ojetinu.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Auto musí sloužit mně, né já jemu.