![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
za všetky užitočné rady ďakujem
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Aha, a keď zamaskujem zbytok svetla , a po nastriekaní odstránim tie pásky nevznikne mi tam taká hrana jak je ten prechod, keďže na zbytku bude väčšia vrstva laku?COBEIN píše:Hele, já jsem to dřív stříkal sprejem přímo k tomu určenému. Dá se koupit v obchodě a stojí cca 120.-Kč Viděl jsem ho s černým, modrým, červeným odstínem. Světlo sundáš, to co nechceš stříkáním zatmavit přelepíš lakýrnickou krep. páskou a to co naopak stříkat chceš očistíš tech. lihem nebo benzínem a stíkáš ze vzdálenosti cca 20-30 cm. Já jsem to stříkal vždy ve třech vrstvách nástřiků aby to nebylo moc tmavé a taky aby to zatmavení šlo vidět.
Ta barva je vyráběná fy.DUPLI COLOUR nebo MOTIP. Před použitím sprej důkladně protřepej- vyplatí se to!
ja s fóliami kamarát nie som, preto som sa pýtal skôr na sprejlogitech píše:dal bych folii maji to vsude .... podivej se na aliexpress ...
COBEIN píše:Ta folie už se dala tehdy sehnat, nemyslete si že né, už si s ní někteří polepovali boční sloupky
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |