ASTRA-KarelV Classik II 1.6 16V twinport Z16XEP
no možná to chtělo připlatit za klimu, přecejenom v dnešní době už to je základ (minimálně u novejch aut)
EDIT: SUPER BARVA!
EDIT: SUPER BARVA!
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Reklama
Panové asi se teď stanu terčem posmechu ale vibava je hodně skromná
Jenom vejškově stavitelný volant a sedadlo airbag spolujestce a černá metalíza posilovač řízení ABS . Mě to takle vihovuje (klima mi nedela dobře švara ji ma v A4 a když jedu s ním tak mam potom strašnou rýmu ) doufam že se to tu nezvhrne v diskuzi jestli klima ano či ne.
Jenom vejškově stavitelný volant a sedadlo airbag spolujestce a černá metalíza posilovač řízení ABS . Mě to takle vihovuje (klima mi nedela dobře švara ji ma v A4 a když jedu s ním tak mam potom strašnou rýmu ) doufam že se to tu nezvhrne v diskuzi jestli klima ano či ne.
asi nebude černý, mám pár černejch aut bez klimy za sebou a již nikdy více - vylezu z vany, vlezu do auta, dojedu na první křižovatku, otáčím a jdu zase do vany...Zigi píše:Mati ma Punto uplne holatko absolutne bez niceho a kdyz s tim jedu,nic mi tam nechybi
Auto musí sloužit mně, né já jemu.
Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz
Když už ne klimu tak alespoň šíbr to chtělo.KarelV píše:Panové asi se teď stanu terčem posmechu ale vibava je hodně skromná
- Zdeněk Lbc
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jako sory ale kdyz nemas klimu a ani elektricky okna u noveho auta to si rovnou mohl koupit fabiana juniora
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak když bude chtít, tak si to dodělámilosh píše:Jako sory ale kdyz nemas klimu a ani elektricky okna u noveho auta to si rovnou mohl koupit fabiana juniora
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
no fuj, jak to můžeš říct, myslim že podobně kvalitní motor jako Z16XEP ve fobii nenajdešmilosh píše:Jako sory ale kdyz nemas klimu a ani elektricky okna u noveho auta to si rovnou mohl koupit fabiana juniora
Naposledy upravil(a) Vojta dne 02 led 2007, 21:29, celkem upraveno 1 x.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Zas bych to nějak nehrotil, Karel určitě věděl co objednává, takže nechť mu slouží.
Myslím, že mnoho z nás ty prachy nesere a kdyby jsme byli v jeho kůži skončíme s objednávkou jako on - něco jinýho je cálovat new car a něco jinýho kupovat ojetinu.
Myslím, že mnoho z nás ty prachy nesere a kdyby jsme byli v jeho kůži skončíme s objednávkou jako on - něco jinýho je cálovat new car a něco jinýho kupovat ojetinu.
Auto musí sloužit mně, né já jemu.