pokud budeš hodný a milý chlapec - pevně tomu věřím.mole píše:Happy: napíšu ježíškovi, snad to příští rok vyjde
Tak je to tady ...
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
To jsem fotil pred dvouma rokama, jel jsem s dodavkou (Opel Movano) a chtel si zkratit cestu a tak jsem dopadlCharlie píše:No podobně vypadala cesta cesta k baráku když jsemse cracel z Prahy, jenže do pěknýho kopce a pod kopcem jsem musel skoro zastavit na křižovatce, takže jsem se tím prohrabával místy na trojku, pak na dvojku, na tachu 50 ale plazil jsem se jak šnek. Jo jo, to se někdo má, když má TC, já bohužel nic
Astra 2.0 DI Y20DTL automat, r.v. 10/2000, model 2001
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
- Zdeněk Lbc
A stan vometat nepotřebuješ, aby Ti pod tou váhou sněhu nepad na kebuli?!mole píše:hledám člověka, kterej mi bude každý ráno v 6:00 vometat auto, nabízím 20 kč/den... pokud budu s jeho službami nespokojen (po ránu jsem vždy mrzutej), tak mu nezaplatím ani kačku a ještě ho nakopu za odměnu do zadnice za zkaženej den...
a to se vyplatímanli2 píše:takže pokud jedete po D1 zažijete teplotní rozdíl 10°C
achtung, achtung http://www.novinky.cz/domaci/silnice-na ... b13h6.html
Auto musí sloužit mně, né já jemu.
Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz
Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz
-
- Kontaktovat uživatele:
-
-
- Kontaktovat uživatele:
-
to ja starej lyzar samozrejme poctive prezuto na 2 nove a 2 zanovni zimni, ale aspon posetrim ty 4 stare zimaky co jsem na nich jezdil letosni leto (ty uz do snehu stejne nebyly) a dojedu je az pristi leto a timpadem nemusim kupovat na jare zadne letnaky...
astra g 1.8 16v 85kW kombi comfort r.v. 1999 najeto lehce přes 130tkm, motor x18xe1 ---> ford focus II kombi 1.6 16v 74kW r.v. 2005, najeto 40tkm