Gorbo a jeho cierna mamba-SOLD a nova cierna perla
Re: Gorbo a jeho cierna mamba
Podle mého je to GOOD, ale asi bych vyměnil i popelník a podklad kolem zapalovače. (alespoň na zkoušku, když to nebude vypadat dobře tak tady pořád cesta zpět!)
Nechci být hnidopich Gorbo ale i tak se zeptám: jak se ti (teď když už je tepleji) sedá do kožených sedaček když máš černou barvu a auto stálo třeba 3 hodiny na slunci? Měl jsem kdysi astru F taky s koženými černými vyhřivanými sedačkami RECARO a bylo těžké si tam sednout- auto bylo žluté takže se nerozpálilo tolik co černá barva!
(Asi už ti to někdo poradil nebo to víš, ale kožený interiér by se měl ošetřovat nějakým olejíčkem aby se nevysušoval a tím nepraskal )
Nechci být hnidopich Gorbo ale i tak se zeptám: jak se ti (teď když už je tepleji) sedá do kožených sedaček když máš černou barvu a auto stálo třeba 3 hodiny na slunci? Měl jsem kdysi astru F taky s koženými černými vyhřivanými sedačkami RECARO a bylo těžké si tam sednout- auto bylo žluté takže se nerozpálilo tolik co černá barva!
(Asi už ti to někdo poradil nebo to víš, ale kožený interiér by se měl ošetřovat nějakým olejíčkem aby se nevysušoval a tím nepraskal )
ASTRA LA VISTA
- Reklama
Diky za pochvalu.
Cobein: samozrejme,mam k tomu aj popolnik a aj plast okolo zapalovacu.Neviem ci to budem menit,zatial sa mi to paci,tak ako to je.A za druhe,u mna by to bolo trosku komplikovanejsie vymenit
Samozrejme kozu impregnujem a aj osetrujem.To robim od chvile,co som si zafu priviezol
Samozrejme ked je vonku teplo a stojim par hodin na slnku,tak kozene recara su viac nez teple Ale tento drubny neduch,jej rad odpustim
Cobein: samozrejme,mam k tomu aj popolnik a aj plast okolo zapalovacu.Neviem ci to budem menit,zatial sa mi to paci,tak ako to je.A za druhe,u mna by to bolo trosku komplikovanejsie vymenit
Samozrejme kozu impregnujem a aj osetrujem.To robim od chvile,co som si zafu priviezol
Samozrejme ked je vonku teplo a stojim par hodin na slnku,tak kozene recara su viac nez teple Ale tento drubny neduch,jej rad odpustim
Gorbo1 s čím sa staráš o kožené sedačky, s čím impregnuješ ? Tiež mám kožené sedačky aj tapacír
Opel Insignia OPC Line
ex: Opel Astra G Caravan Sport, OPC Line - 1.8 16V. Xenony, Kožený interiér, Tempomat, PP, GPS, DVD,TV ...
VIAC na adrese : [code]https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=49&t=27763[/code]
ex: Opel Astra G Caravan Sport, OPC Line - 1.8 16V. Xenony, Kožený interiér, Tempomat, PP, GPS, DVD,TV ...
VIAC na adrese : [code]https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=49&t=27763[/code]
Pouzivam autokozmetiku od firmy Sonax.
Správná volba!Gorbo1 píše:Pouzivam autokozmetiku od firmy Sonax.
ASTRA LA VISTA
Dneska som si nasiel chvilu a dal som na celne sklo autokameru.Kupil som Truecam A4.Kabel som pekne schoval pod strop a cez A stlpik som ho vyviedol az k zapalovaci.Zatial moc skusenosti nemam,pomalicky sa s nou ucim
Dobrá práce Michale
Opel Astra H GTC 1.9 CDTI 110 kW
pajakuv ASTROLET.
Opel Astra G caravan 2.2 DTI Y22DTR r.v.2004 .....EX
pajakova Esmeralda, EGR šidítko by Alzafir od 254 500 km
pajakuv ASTROLET.
Opel Astra G caravan 2.2 DTI Y22DTR r.v.2004 .....EX
pajakova Esmeralda, EGR šidítko by Alzafir od 254 500 km
Chválím taky a taky nad koupí kamery dost vážně uvažuji
ASTRA LA VISTA
Taky uvažuju o kameře, kvůli důkazům, je hnusná doba.
Provedení ale ze svého hlediska kritizuju, nesnáším ty bambelátka ve výhledu, křížky ( jakoby nám snad někdo pomáhal shůry, když jezdíme jako prasata?), medvídky....i tu kameru bych napasoval víc za zrcátko. Tzn kousek výš.
Ale jinak...dobře si hraješ
Provedení ale ze svého hlediska kritizuju, nesnáším ty bambelátka ve výhledu, křížky ( jakoby nám snad někdo pomáhal shůry, když jezdíme jako prasata?), medvídky....i tu kameru bych napasoval víc za zrcátko. Tzn kousek výš.
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
Nevím Alzafire, kdyby dal Gorbo kameru víš tak by záznám z ní mohl zkreslovat ten modrý pruh na okně.Alzafir píše:Taky uvažuju o kameře, kvůli důkazům, je hnusná doba.
ASTRA LA VISTA
Dakujem za pochvalu a aj kritiku.Tie cimprlatka to je taka nastalgia na moje prve zihadlo.Skoda 120.Inac kamera je umiestnena tak akurat.Ma dobry zaber.Ked budem mat viac casu,tak sem daco vlozim.Inac dneska som si ku kameře truecam A4 dokupil GPS modul s GPS detekciou radaru.
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Super práce, taky mám, ale model A5s, skoro 2 roky a super, na takové normální závěry a už mnohokrát jsem natočil dost osklivých situací.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Gorbo já se zase zeptám na hloupost, Zafira OPC nemá nad zadním oknem stříšku- spoiler? Já to tam teda nemám protože mám "jen" paket ale ty máš "čistokrevné" OPC anemáš to tam tak kde je pravda?
ASTRA LA VISTA
Cobe: Neviem,ci ta strieska uz nebola v niakej priplatkovej vybave.Ja mam sice origo OPC,ale tu striesku som tam nemal.Su dve moznosti.Bud tam nebola od vyroby,alebo ju niaky sudruh dal dole.Inac uz hu tam samozrejme mam
Já mám taky stříšku u kamaráda v lakovně, chtěl jsem jí lepit na stříbrného Gildemeistra ale už jsem to zrušil. Lakýrovi jsem nahlásil nový kód barvy z černé a bude tedy nalakována na černo.
ASTRA LA VISTA