V tomhle stavu bych tam vrazil funční palici z vrakače, těsnění pod hlavu cca. 400kč a rozvoďák-INA cca. 300kč, případně kladku-INA za 600 kč (celá sada i s pumpou 2200kč) a až to pojede bych řešil co dál A olej 10W....do pěťa i filtrem
Minimálně na shánění nového auta to vydrží, záleží jakou bombu dostaly písty, taky třeba na furt.....
Jasně, není to správné, může žrát víc oleje, nikdo neví jak dlouho vydrží........ale přiznejme si, že léčíme vrak aby odjel po ose z garáže
Praskl rozvodak:)
- Reklama
Re: Praskl rozvodak:)
Řekni mi jestli se dá dneska nějak věřit vrakáčům za takovou věc, hlava ??? Přece se musí líznout (srovnat) ne a natož ventily aby seděli hezky , tak to není investice jen o sundání nebo je ??? Jako taky jsem už o tom přemýšlel ale je tam ta záruka abych to koupil a kur...ono to pak nenaskočilo ?? vím že je to ta nejlevnější varianta, akorát si nevím jestli to má cenu. Válce jsou v klidu, kontroloval jsem je jen tak jako z povrchu, ale žádný výlis od ventilů tam není....klika taky podle otáčení si nemyslím, že by byla dobitá je to jen laický postup ...Poprvé v životě jsem kurde něco rozložil...vím že to dám do kupy, akorát mám obavy že to pak nepojede....Rozvody načasovat už umím...ale víš jak to je...
Teď máme Z18xe Mazlík