Katologové číslo dílů - napište si o to své :-)
- vasekpetr1
Re: Katologové číslo dílů - napište si o to své :-)
Přiznám se, že některá Čuda programu EPC 4.0 jsou mi poněkud ukryta a ještě jsem na ně nepřišel, ale podle malůvky bys měl mít možnost použít oba typy solenoidu a gumová kolínka 5 a 12. Přitom kolínko 12 je pro jiné typy motoru. Nechápu...
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
- Reklama
Dobrý den.
Nevím kam bych svůj dotaz zařadila tak zkusím sem.
Chtěla bych vědět obvyklou cenu tohoto dílu viz foto (je to zapalovací lišta pro 1.8. 92kw) a svíček Denso k20txr 5063
Byli jsme v servisu s autem a tam mi tyhle dvě věci vyměnili za 8600kč + udělali diagnostiku. Nevím, ale zdá se mi, že ta cena je silně přemrštěná...
Nevím kam bych svůj dotaz zařadila tak zkusím sem.
Chtěla bych vědět obvyklou cenu tohoto dílu viz foto (je to zapalovací lišta pro 1.8. 92kw) a svíček Denso k20txr 5063
Byli jsme v servisu s autem a tam mi tyhle dvě věci vyměnili za 8600kč + udělali diagnostiku. Nevím, ale zdá se mi, že ta cena je silně přemrštěná...
- vasekpetr1
No je pravdou, že ty svíčky do dvou set po jedné, lišta za trojku, něco práce a jsi na pěti litrech.
Ale jde o to, odkud servis bere díly, má svého spolehlivého dodavatele, který má své ceny, pod které nejde. Jsem měl podobný problém s kompresorem klimy - můj servisák mně ho našel u svých dodavatelů, od kterých bere a může se na ně spolehnout za rovnou desítku, ale já ho na netu přes známého našel o více jak půlku méně. Ale to může být nějaká čína, která nevydrží tolik, co zaručený originál...
edit: Třeba v Meteoru jsem tu lištu našel za pětku.
Ale jde o to, odkud servis bere díly, má svého spolehlivého dodavatele, který má své ceny, pod které nejde. Jsem měl podobný problém s kompresorem klimy - můj servisák mně ho našel u svých dodavatelů, od kterých bere a může se na ně spolehnout za rovnou desítku, ale já ho na netu přes známého našel o více jak půlku méně. Ale to může být nějaká čína, která nevydrží tolik, co zaručený originál...
edit: Třeba v Meteoru jsem tu lištu našel za pětku.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Ahoj, mohl bych poprosit o radu s kolínkem u vakuové pumpy? Astra G 1.7TD
Obrázek: https://images.by.prom.st/104725648_w64 ... c_0159.jpg
Nedokážu to absolutně nikde sehnat.
Díky moc.
Honza
Obrázek: https://images.by.prom.st/104725648_w64 ... c_0159.jpg
Nedokážu to absolutně nikde sehnat.
Díky moc.
Honza
- Pavel beranek
Ahoj prosím o číslo dílů na coupe 2.0-16v-turbo-f07-140kw. WIN WOLOTGF071B011901. Přední tlumiče s horním uložením.
Děkuji pěkně Pavel
Děkuji pěkně Pavel
Škoda Rapid 130 5speed
Koukni do katalogu:
https://opel.7zap.com/en/car/
https://opel.7zap.com/en/car/
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
Zdravím chci se zeptat nemá někdo z vás možnost sehnat mi levnější díl než origo?? A ventil odpařování a kód produktu je 9158103. Díky hoši
Teď máme Z18xe Mazlík