Trosku to tu ozivim.Aby ste si nemysleli,ze sa len flakam
1.Vdaka Alzafirovi mam funkcne oba kluce.Jeden fungoval normalne a na jednom nesiel central na DO.Vdaka Alzafirovi sa vsetko podarilo spravit.Potom stacilo cez diagnostiku prihlasit.
2.vymenene LP a LZ dvere.V LZ dverach som mal vytrhnuty omedzovac.A opravovat to nemalo zmysel.Takze kupene ine dvere/modre/kamos mi ich nastriekal a uz su na aute.Len ma zaskocilo,ze na obyc.zafe su listy zacvakavacie a na koncoch prisrobovane a na opc su lepene.Docela dal zabrat aj zamok dveri,vybrat siel v pohode,ale spatky to bol porod.
3.Nedavno mi zafa zacala strajkovat.Znicoho nic sa vypol motor.Potom som ho sice hned nastartoval,ale svietila kontrolka motoru.Zistil som chybu a vdaka Alzafirovi/viem,opakujem sa/ som hu odstranil.Bolo vadne relatko.
4.Kupene nove letne pneu 225/45/R17.Zimne mam tiez ten sami rozmer a znacku Matador.Tak som letne kupil tiez od tej samej znacky.
5.Chystam sa k Dennymu,prebehne vymena rozvodov,vodnej pumpy,fridexu,vycistenie a doplnenie klimi,vymena oleju v prevodovke.......
6.Este prebehlo par drobnosti,ako je vycistenie po zime,naimpregnovanie koze......