zavření okna klíčkem
zavření okna klíčkem
ahoj chci se opět zeptat čím to je že u staré astry g komby xel 1,6 16 v šlo zavřít okno při podržení klíčku a u nové 02 to nejde.dělá to nejaká řídící jednotka a zajímalo by mě jestli to jde nějak prohodit.obě mají el okna jen ve předu a obě jsou na dálkáč
astra G 1,6 16v XE 2002
- Reklama
- vasekpetr1
Re: zavření okna klíčkem
Máš nastavené dojezdy?
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Já ti kamaráde v tomhle neporadím, já mám v autě taky jen přední el. okna a taky mi při přidržení klíčku okna samy dojedou nahoru- nic jsem s tím nedělal. Asi ten "Helmut"
ASTRA LA VISTA
- vasekpetr1
Zavření oken při podržení klíčku dělá ŘJ centrálu od mikrospínače v zámku u řidiče. Z pinu 24 jde impuls do stahovaček. Můžeš zkontrolovat kabeláž ve dveřích řidiče - častá závada popraskaných vodičů v gumové průchodce (červeno-bílý 0,75), sepnutí mikrospínače červený proti červeno-bílému v linii 3703 na obrázku v tomto vláknu.
ŘJ centrálu je umístěná ve spodní části A sloupku u spolujezdce (pod plastem) a dle mého odhadu prohodit jednoduše nepůjdou, protože centrál je párovaný na klíč, musel bys prohodit i čip IMO a střeva v klíči (bez záruky).
ŘJ centrálu je umístěná ve spodní části A sloupku u spolujezdce (pod plastem) a dle mého odhadu prohodit jednoduše nepůjdou, protože centrál je párovaný na klíč, musel bys prohodit i čip IMO a střeva v klíči (bez záruky).
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Ty bláho, to je dobře že tady máme takové odborníky! Musel bych tomu rozumět, ale určitě jsou tady lidi kteří tomu rozumí. NEDĚLÁM SI LEGRACI , já bych jen spojoval drátky a pak bych nejspíš volal hasiče
ASTRA LA VISTA