Elektricke okna
Elektricke okna
Caute mam moznost kupit z vrakoviska elektricke stahovanie na predne okna za dobru cenu ale bez kabelaze a spinacov a chcem sa spytat ci mozem pouzit tuto sadu spinacov s kabelazou http://www.autodesign.sk/zabezpecovacie ... /#scontent A este ci ma niekto schemu ako to zapojit pripravu tam nemam takze ju budem tahat. Pripadne ake mate skusenosti s univerzalnymi sadami nieco taketo https://www.alarmshop.sk/sady-elektrick ... 68378.html . Co by bolo lepsie kupit?
Naposledy upravil(a) mato1168 dne 27 črc 2016, 18:39, celkem upraveno 1 x.
Opel astra f classic rv.1999 hatchback X14NZ
- Reklama
Re: Elektricke okna
Vyprdni se na bastlení,sežeň origo kabely a vypínače,válí se toho všude dost a hlavně je to plug&play
Astra G Caravan 98' x16szr
Kabelaz som zatial nikde nenasiel. Predchvilou som pisal na jeden inzerat ale uz nema ani stahovanie okien ani kabelaz. To co som nasiel a dal sem link je univerzalne len by som potreboval vediet ze ci ked to zapojim to bude fungovat.Samozrejme najlepsie by bolo keby tam ta kabelaz je ale nieje do dveri idu len kable k centralu. Ale preistotu to este pozriem
- vasekpetr1
Pozor Zdeno, on to shání na "efko" a ty asi moc s elektrikou v oknech nebyly a pokud ano, tak už to bude schrott. Na dobastlení géčkových stahovaček budeš potřebovat dotáhnout obě napětí (trvalé i spínané) do dveří, samozřejmě kostru a vývody od povelů. Ta géčková elektrika by tam mohla jít napajcovat, ale bude to boj. Schéma pro F je zde a schema oken pro G je zde. Můžeš bádat a přemýšlet, jak to napasovat na sebe.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Fka s elektrikou boli ale ja mam verziu classic ktora bola uz vyrabana v polsku a tam elektricke okna nedavali. To stahovanie z vrakoviska je na efko len je bohuzial bez kabelaze. Tak by som potreboval vediet ci mozem pouzit tu univerzalnu sadu spinacov. Schemu som si pozeral ale jednoduchsie by bolo ak niekto vie aby napisal ktore kable presne kam zapojit v tej scheme sa nevyznam. Co sa tyka kabelaze nemam ju dovedenu ale do lavych dveri to bude bez problemov od poistky horsie to bude do pravych to som este nevymyslel ako to spravit ale myslim ze to zvladnem.
Joj,no jo,na eFko to bude jinej boj...omlouvám se,přehlídl jsem
Astra G Caravan 98' x16szr
Preco by to mal byt boj? Kabelaz natiahnem cez prechodku do dveri. Len mi hlavne ide o to ci mozem pouzit tu uni sadu spinacov lebo som pisal na par inzeratov co som nasiel ale nemaju uz kabelaz ani stahovanie okien a na vrakovisku maju len stahovanie okien.
- vasekpetr1
Když ty dvě schémata stahování oken (co jsem ti dával odkaz) porovnáš mezi sebou, tak zjistíš, že jsou principiálně hodně podobné, čili by se dalo říci, že zručný elektrikář by to mohl zvládnout přehodit i s použitou kabeláží z géčka. Ovšem nevím, jak jsou zapojené konektory v efku, čili jde o způsob napojení nové kabeláže na starou.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Ja nechcem pouzit kabelaz z gecka tak neviem preto to tu stale spominas. Stale som nedostal odpoved na to ci mozem pouzit tu uni sadu. Osobne si myslim ze tam bude maximalne rozdiel vo farbach vodicov a bude treba mozno prerobit konektor ktory sa napaja do motorceka. Ale chcem si byt na 100% isty kym to objednam pokial sa mi nepodari zohnat kabelaz original aj so stahovanim okien.
- vasekpetr1
Můj čistě osobní názor na ten univerzál je, že to nebude tak pohodlné ovládání, jak jsme z Astry zvyklí. Vzhledem k tomu, že do motorku vedou jen dva dráty, tak budeš muset tlačítko držet celou dobu stahování (chybí paměť). Jinak napojit jde všechno, ale za sebe - nebral bych to.
Zohnal som original kabelaz teda zatial sa mi na inzerat ozvali dvaja ze maju aj so stahovanim okien tak budem to riesit komplet s original kabelazou aj spinacmi
Tak nakoniec jeden co mal stahovanie okien so spinacmi ale bez kabelaze chcel za jedno okno 130e a to urcite nedam tolko a druhy mi zabudol poslat fotky alebo sa na to vykaslal. Stale mam ale moznost kupit len stahovanie okien s motorcekom z vrakoviska za 50e na dve okna plus tu uni sadu spinacov s kabelazou alebo cele univerzalne stahovanie okien. Ma tu niekto s tymi univerzalnymi sadami skusenosti? Este co sa tyka tej univerzalnej sady nepotrebujem aby to malo volaku pamet ide mi len o to aby to fungovalo a aby som nedal za stahovanie na jedno okno 130e.