Moja G :) / Ostrikovace svetel / CB-Radio/ etc.
- vasekpetr1
Re: Moja G :) / Ostrikovace svetel / CB-Radio/ etc.
Tak tak, za svých mladých let (roky 1978 - 1988) jsem v Brně opravoval pantografy řady 560 a vztah k železnici mi zůstal .
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
- Reklama
Hezká astra s hezkým svítícím modelem na zadním platu. Kdysi jsem tady tyto modely nabízel a prodával, jen nesvítily. Už jsem si toho všimnul na více astrách a pořád nevím co to znamená, myslím tím ten nápis na zadních vratech: TWINPORT?
Mimo to? Bardzo ladnie jusz rozmawias po czeszkim jenzyce.
Mimo to? Bardzo ladnie jusz rozmawias po czeszkim jenzyce.
ASTRA LA VISTA
- kbc_seba
- Kontaktovat uživatele:
Muj dedecek pracoval v zeleznictvi, take diky nemu mam takovy zajem. V Polsku mame take sirke kolejnice z Ukrajiny, je toto vlastnie 1520 mm vevnitr a 1680 mm zevnitr.vasekpetr1 píše:Tak tak, za svých mladých let (roky 1978 - 1988) jsem v Brně opravoval pantografy řady 560 a vztah k železnici mi zůstal .
Fotka byla udelana v Nekrasove u Tarnobrzegu. Muzu Ti take doporucit velmi dobry web: http://lhs.pl/ . Opravoval jsi prekrasne vlaky
Jestli jde o model Astry na zadnim platu, toto jsem vlastne delal sam Nakoupil jsem diody a nejake resistory a udelal jsem najeke pajeni V budoucne dobe budu delat jeste jeden model, ktery jen bude svitit doma TWINPORT asi myslim si ze znamena toto ze neni v tom rozvodovy remen jen retez. Je takova moja myslenkaCOBEIN píše:Hezká astra s hezkým svítícím modelem na zadním platu. Kdysi jsem tady tyto modely nabízel a prodával, jen nesvítily. Už jsem si toho všimnul na více astrách a pořád nevím co to znamená, myslím tím ten nápis na zadních vratech: TWINPORT?
Mimo to?
Dekuju pekne, jen chtel byh jeste vice Pred dvema roky zacal jsem se ucit cesky, moc se me libi Vas jazyk stejne jako SlovencinaCOBEIN píše:Bardzo ladnie jusz rozmawias po czeszkim jenzyce.
Češtiny a Slovenciny... ja se teprve ucim :)
161CBF134 / SQ9PXL
161CBF134 / SQ9PXL
Já myslím že v Pl máte zase hezké děvčata jen je trochu kazí ten tvrdší Polský jazyk. To třeba takové děvče ze SK kromě toho že je hezké, tak má i líbeznější jazyk (mluvu).
To když Čech na diskotéce přemlouvá slečnu ke styku a ona řekne NE, tak prostě NE! Zato Slovenka řekne NIE a tam je ještě ta NÁDĚJ!
To když Čech na diskotéce přemlouvá slečnu ke styku a ona řekne NE, tak prostě NE! Zato Slovenka řekne NIE a tam je ještě ta NÁDĚJ!
ASTRA LA VISTA
- kbc_seba
- Kontaktovat uživatele:
hehehehe uzasne jsi toto napsal Tato nadeje vzdycky posledni zemre My (Cesko, Polsko a Slovensko mame moc nadherne holky Jen u me tato opce na ceskou nebo slovenskou holke neni k dispozici, protoze moje Manzelka ohotne by me potom zabila Jen moc me tesi poznavat holkyCOBEIN píše:Já myslím že v Pl máte zase hezké děvčata jen je trochu kazí ten tvrdší Polský jazyk. To třeba takové děvče ze SK kromě toho že je hezké, tak má i líbeznější jazyk (mluvu).
161CBF134 / SQ9PXL
161CBF134 / SQ9PXL
- kbc_seba
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj. Chtel bych Vam neco napsat o novem modelu male Asticky.
Po prve udelal jsem nove SPZ, jen nejsou one dokonale protoze nemaji odolnosti proti UV. A slunecne svetlo moc je nici a modra barva stava se bila
Dodatecne nakoupil jsem diody 3mm (bile a cervene) a pajil jsem do ni tenke draty (ktere hodne jsou v pouzivani v elektronice)
Na webu nebo u prodejcu to bylo mozna nakoupit model (WELLY) z chybou vyrobu. Tlusta cast za zadnimi dvermi. Uspesne koupil jsem tri dobre modele ve ktere tato chyba neni.
Jak se muzeme divat, vevnitr je hodne dost arealu pro diodu. V soucasne verze budou nalepene lepidlem HEMOL a dodatecne budou skryte v gumove rukave proti odrazu svetla mezi kolem a karoserie.
Dodatecne take budu delat svetlo vevnitr v pouziti SMD diody
Cekejte na pokracovani
EDIT:
Obdrzel jsem samolepici pene, ktera je dobrou imitace asfaltu
A takovym tlacitkem budu delat napajeni pro osvetleni interieru po otevreni dvirek Doufam ze bude vsechno ok
Po prve udelal jsem nove SPZ, jen nejsou one dokonale protoze nemaji odolnosti proti UV. A slunecne svetlo moc je nici a modra barva stava se bila
Dodatecne nakoupil jsem diody 3mm (bile a cervene) a pajil jsem do ni tenke draty (ktere hodne jsou v pouzivani v elektronice)
Na webu nebo u prodejcu to bylo mozna nakoupit model (WELLY) z chybou vyrobu. Tlusta cast za zadnimi dvermi. Uspesne koupil jsem tri dobre modele ve ktere tato chyba neni.
Jak se muzeme divat, vevnitr je hodne dost arealu pro diodu. V soucasne verze budou nalepene lepidlem HEMOL a dodatecne budou skryte v gumove rukave proti odrazu svetla mezi kolem a karoserie.
Dodatecne take budu delat svetlo vevnitr v pouziti SMD diody
Cekejte na pokracovani
EDIT:
Obdrzel jsem samolepici pene, ktera je dobrou imitace asfaltu
A takovym tlacitkem budu delat napajeni pro osvetleni interieru po otevreni dvirek Doufam ze bude vsechno ok
Naposledy upravil(a) kbc_seba dne 14 dub 2016, 19:31, celkem upraveno 1 x.
161CBF134 / SQ9PXL
161CBF134 / SQ9PXL
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Ouu pěkná práce, budu pečlivě sledovat. Kdysi dávno jsem toto chtěl dělat také, ale není čas.
Držím palce a už se moc těším na další pokračování .
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
- kbc_seba
- Kontaktovat uživatele:
Samozrejme bude pokracovaniAstra - R@SAG píše:Ouu pěkná práce, budu pečlivě sledovat. Kdysi dávno jsem toto chtěl dělat také, ale není čas.
A dnesni noviny:
U maliru ("lakiernika" v polstine) bohuzel nemuzu najit jakovy je nazev toho odbornika vlastne v cestine. Pomuze nekdo?
(Misto: (lakovna??), clovek ktery toto dela jakovy ma nazev?
Brzo bude novej lak.
Namaloval jsem parkovaci misto
Hezky vikend Vsem
161CBF134 / SQ9PXL
161CBF134 / SQ9PXL
Ahoj Sebastian česky je to lakýrník
Jinak astřička miminko vypadá dobře.
Jinak astřička miminko vypadá dobře.
Opel Astra H GTC 1.9 CDTI 110 kW
pajakuv ASTROLET.
Opel Astra G caravan 2.2 DTI Y22DTR r.v.2004 .....EX
pajakova Esmeralda, EGR šidítko by Alzafir od 254 500 km
pajakuv ASTROLET.
Opel Astra G caravan 2.2 DTI Y22DTR r.v.2004 .....EX
pajakova Esmeralda, EGR šidítko by Alzafir od 254 500 km
- kbc_seba
- Kontaktovat uživatele:
pajak7 píše:Ahoj Sebastian česky je to lakýrník
Dekuju pekne
Dneska pripravil jsem tlacitka pro osvetleni interieru. Vyzera jako z tovarnypajak7 píše:Jinak astřička miminko vypadá dobře.
Dobrou noc
161CBF134 / SQ9PXL
161CBF134 / SQ9PXL
- kbc_seba
- Kontaktovat uživatele:
Dneska udelal jsem excellovy soubor ktery pocita metriko.
k stazeni: http://5.57.134.165/AGC/model/sc.xls
Cilem bylo ze chtel bych delat nekolik fotek v ktere velka a miminko bylyby stejne
Tak doufam ze ked uz konecne miminko bude udelane snazim se udelat fotki
Jeste kolem 2 tydnu...
k stazeni: http://5.57.134.165/AGC/model/sc.xls
Cilem bylo ze chtel bych delat nekolik fotek v ktere velka a miminko bylyby stejne
Tak doufam ze ked uz konecne miminko bude udelane snazim se udelat fotki
Jeste kolem 2 tydnu...
161CBF134 / SQ9PXL
161CBF134 / SQ9PXL
Krasna astra jinak teinport je: Princip:
Motory se systémem Twinport jsou vybaveny elektricky ovládanou škrticí klapkou umístěnou v jednom ze sacích ventilových kanálů. V počáteční fázi plnění válce je klapka otevřena a vzduch se vstřikovaným palivem vstupuje do válce přes oba sací ventily. Ve válci vznikne příčný vír, který vzduch s palivem dokonale promísí a vytvoří tzv. homogenní směs. Těsně před ukončením sání a zavřením obou ventilů se nejdříve zavře zmíněná elektronicky ovládaná klapka a tím se ve válci vytvoří tečný vír, který rozvrství směs tak, aby u svíčky byla směs bohatší. Tak dojde k snadnějšímu zažehnutí a lepšímu spalování.
Google..
Motory se systémem Twinport jsou vybaveny elektricky ovládanou škrticí klapkou umístěnou v jednom ze sacích ventilových kanálů. V počáteční fázi plnění válce je klapka otevřena a vzduch se vstřikovaným palivem vstupuje do válce přes oba sací ventily. Ve válci vznikne příčný vír, který vzduch s palivem dokonale promísí a vytvoří tzv. homogenní směs. Těsně před ukončením sání a zavřením obou ventilů se nejdříve zavře zmíněná elektronicky ovládaná klapka a tím se ve válci vytvoří tečný vír, který rozvrství směs tak, aby u svíčky byla směs bohatší. Tak dojde k snadnějšímu zažehnutí a lepšímu spalování.
Google..
ex:
škoda favorit 1.3 40kw
BMW e36 316i 75kw
- kbc_seba
- Kontaktovat uživatele:
Dekuju moc
161CBF134 / SQ9PXL
161CBF134 / SQ9PXL
- kbc_seba
- Kontaktovat uživatele:
Tak jeste neco casu a bude udelano
161CBF134 / SQ9PXL
161CBF134 / SQ9PXL
- kbc_seba
- Kontaktovat uživatele:
Novy drzak pro radiotelefonu
161CBF134 / SQ9PXL
161CBF134 / SQ9PXL