Zdeněk Lbc píše:CAR PASS už Ti nikdo neudělá, ten se dodává pouze s novým vozidlem, zjistěj Ti jen původní kódy k autu.
Nevíte někdo tvar toho kódu ke klíčům?
Bral jsem auti z bazáče a CarPass mi nedali.Ale techničák mám popsanej kódama - kupodivu aspoň něco.K rádiu to bylo jasný a ještě tam mám 2 a nevím co je ke klíči.Díkec
Zdeněk Lbc píše:CAR PASS už Ti nikdo neudělá, ten se dodává pouze s novým vozidlem, zjistěj Ti jen původní kódy k autu.
Nevíte někdo tvar toho kódu ke klíčům?
Bral jsem auti z bazáče a CarPass mi nedali.Ale techničák mám popsanej kódama - kupodivu aspoň něco.K rádiu to bylo jasný a ještě tam mám 2 a nevím co je ke klíči.Díkec
Při koupi auta jsem dostal jeden klíč s dálkou a druhý tento:
A když budu chtít z toho udělat klíč s dálkou tak to musím koupit tu půlku buď z vrakáče a naprogramovat za těch 600,- nebo koupit v Oplu za 1500,-. Může být to čtyřmístné číslo ten kód? A kód je k tomu chipu co je v klíčku nebo k dálce. Hlavně neukamenovat! A nevíte jak to vypadá s tím sklápěcím klíčem?
Naposledy upravil(a) Marian dne 29 pro 2006, 13:48, celkem upraveno 1 x.
Marian píše:Při koupi auta jsem dostal jeden klíč s dálkou a druhý tento:
A když budu chtít z toho udělat klíč s dálkou tak to musím koupit tu půlku buď z vrakáče a naprogramovat za těch 600,- nebo koupit v Oplu za 1500,-. Může být to čtyřmístné číslo ten kód? A kód je k tomu chipu co je v klíčku nebo k dálce. Hlavně neukamenovat! A nevíte jak to vypadá s tím sklápěcím klíčem?
moc se mi nelibi ta cervena barva a to jsem uvazoval,ze si necham udelat jen normalni klic,bez dalky(cena snad okolo 1500kc) ale toto cervene??Nevim,nevim.MAte vsichni jako druhy klic tento?
1,6 16V XEL 100PS 4xAirbag,klima,ABS...vsak to znate -)
Červeně je označen takzvaný kodovací klíč. Ten máš mít doma schovaný a používat normální černý klíč. V případě ztráty klíče, přijedeš do servisu, objednaní ti klíč a pak pomocí tohoto červeného nakódují.
Dávali se dva černé a plastový štítek s čárovým kódem.
Ale existují i tyto červené kódovací klíče. Jednodušší způsob k nakódování nového. Vezmeš kódovací klíč, strčíš do zapalování, necháš deset vteřin na zapnuté poloze, vyndáš, vložíš klíč bez kódu do 15 vteřin, otočíš na rozsvícení kontrolek, a čekáš, najednou zacvakají zámky dveří a je nakódováno.