tak mi nějak Astra zdá se vypovídá službu. Už delší dobu se mi Astra nějak divně zadrhávala při plynulé jízdě. Pak přišla zima, začala divně hučet, hlavně při studeném motoru, přestala tahat a chcípla při jízdě.
Teď ? V posledním tejdnu se už ani nemůžu rozjet, kdy se auto začne při volnoběhu klepat jak blázen a při zařazení jedničky to nechce vůbec vytáhnout (docela blbý když vjíždíte někam do provozu, nebo přes koleje) Fakt na to musím dupat abych to vytáhla do otáček. Během jízdy se to občas škubne jinak pak už lepší. Vůbec to nechápu, někdy se rozjedu se studeným motorem úplně v pohodě a pak najednou zničehonic se tomu autu vůbec nechce a sotva jedu. To že hučí, jak rozbitej reprák, o tom už ani nemluvím. Jo a taky mi přijde, že to auto docela fajruje, jednou jsem se i lekla jestli mi nehoří kufr, když jsem viděla jakej hustej kouř mi jde zezadu.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Nicméně diagnostika chyby na motoru nezobrazila (díkybohu), při volnoběhu to auto při vytočení otáček jde za plynem normálně bez zpoždění, ale byl tam nějaký rozpor teploty u čidla tudíž kámoš, co mi to servisuje, říkal, že to bude buďto čidlo špatné nebo zaprasený EGR. Ale neměl správnou kabeláž k Astře a diagnostice a nemohl to přesně určit, ale o víkendu mu to vezu, zatím se s tím nějak snažím jezdit. Ale říkám, si že by čidlo mohlo za takové totální výkyvy a klepání auta ?
Neměl jste někdo něco podobnýho ?