A kolik ted stoi zasilek do Polska a jakove moznosti platby mas rad?
Cenu pošty do zahraničí 50,- Kč. Takže by ti to celkem dělalo i s poštou 230,- Peníze nejlíp poslat mi na účet. Je to možné?
Napiš mi jaký chceš rozměr nápisu. Já mám velikost aby se vešla na podložku (rámeček) registrační značky na autě.
Maxi psal jsem Ti už tehdá SZ, ale ať to tu máš komplet, tak prosím Tě - předek astry 1x
- zadek kombíku 1x
šířka cca 13cm (nebo tak nějak jak to vychází ), barva stříbrná...
Tady moje objednávka. Konkrétně ta samolepka na RZ je jak? Je to jen samotný text, nebo je to nějaký transparentní podklad na kterém je to napsáno? Jde mi o to, abych mohl přelepit potištěný rámeček. Ideální by byl rovnou potištěný rámeček
Tomiku, jasně vím o tobě a vedu si tě na prvním místě zájemců.
Jo ten nápis je holý text na nalepení pod registračku, je to na fotce na předešlý straně. U toho nápisu je cena 30,- za 2ks prostě pod obě značky.
Dekuji za informace. Muzes me zaslat bankovni nazev tam kde mas ucet a dozvim se kolik muze stat bankovni prevod?
Ano z tom napisem chtel bych aby byl pod spz.
Budeme v kontaktu
MAX - CZ píše:
kbc_seba píše:Chtel bych objednat:
2x Profil HB
2x napis maly
2x napis velky
cerna barva
A kolik ted stoi zasilek do Polska a jakove moznosti platby mas rad?
Cenu pošty do zahraničí 50,- Kč. Takže by ti to celkem dělalo i s poštou 230,- Peníze nejlíp poslat mi na účet. Je to možné?
Napiš mi jaký chceš rozměr nápisu. Já mám velikost aby se vešla na podložku (rámeček) registrační značky na autě.
Ahoj, taky bych se rad pridal a to jednu samolepku astra g combi, pohled z boku, cernou. Náhodou, neni moznost udelat samoletku na nalepeni na sklo zevnitr? Adresu napisu do SZ
Astra G caravan X16XEL r.v.1999
Minulost
Astra F X16SZR r.v. 1996
Vectra A C16NZ r.v. 1993
yetii9 píše:Ahoj, taky bych se rad pridal a to jednu samolepku astra g combi, pohled z boku, cernou. Náhodou, neni moznost udelat samoletku na nalepeni na sklo zevnitr? Adresu napisu do SZ
Vážení přátelé,
Prosím pište objednávky kdo máte ještě zájem o nejakou samolepku do víkendu. Příští týden zadám výrobu.
Na dotaz možnosti samolepky na sklo z vnitřní strany odpovídám ANO, není prý žádný problém.
MAX - CZ píše:Vážení přátelé,
Prosím pište objednávky kdo máte ještě zájem o nejakou samolepku do víkendu. Příští týden zadám výrobu.
Na dotaz možnosti samolepky na sklo z vnitřní strany odpovídám ANO, není prý žádný problém.
Tak parada, moje konecna objednavka je: astra g kombi - 2x pohled z boku - samolepka na sklo z vnitrni strany. Diky
Astra G caravan X16XEL r.v.1999
Minulost
Astra F X16SZR r.v. 1996
Vectra A C16NZ r.v. 1993