Handsfree
Handsfree
Ahoj, prolezl jsem celé forum ale na toto téma tu nic není a v oplu mi nedokázali odpovědět.... jak moc náročné, především finančně, je vyměnit komponenty handsfree sady za předpokladu že si koupím nový telefon.... nemáte s tím někdo zkušenosti. Eventuelně kam se obrátit.....Díky moc
ASTRA-G CARAVAN 1,4-16V-66kW EDITION 2000
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych si koupil PARROT a mas to vyreseny, samo pokud mas BT telefon.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
BT je taky řešení, ale asi jsem se špatně vyjádřil...už v autě pevnou sadu hadsfree mám, akorát mám jiný telefon a ten tam bohužel nepasuje...v oplu mi řekli leda vyměnit celou sadu cca 15000kč ale myslim že určitě musí existovat levnější řešení výměny....ale díky
ASTRA-G CARAVAN 1,4-16V-66kW EDITION 2000
-
zkus oslovit dealera znacky mobilu kterou mas ted, rekni jim typ hf a obou telefonu a at ti pomuzou to upravit na jejich model telefonu. jinak ja to vyresil bt/hf do ucha, je to neuveritelne pohodlna vec - mam to od dubna a zvykl jsem si na to tak, ze kdyz jsem nedavno musel pri rizeni vyjimecne telefonovat "normalne", bylo to neskutecne tezke...pritom jsem tak predtim fungoval nekolik let...
astra g 1.8 16v 85kW kombi comfort r.v. 1999 najeto lehce přes 130tkm, motor x18xe1 ---> ford focus II kombi 1.6 16v 74kW r.v. 2005, najeto 40tkm
Ja by som to vyriešil tak ako to tu píše Miloš. O rok budeš mať zasa iný mobil a komplikácie nastanú znova. Ja chcem namontovať tento :milosh píše:Ja bych si koupil PARROT a mas to vyreseny, samo pokud mas BT telefon.
http://www.autoalarmy.sk/katalog/komfor ... _3100.html
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION
Známej si koupil obyčejný nastavitelný držák na mobil ( skoro všechny tam jdou dát ) a k tomu BT do ucha ( údajně si rozumí skoro se všemi mobily )... Vyšlo ho to na 2000kč a spokojenost
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!