spadnuté čalunenie strechy
spadnuté čalunenie strechy
Nazdar chalani, mám problém, že na mojej Astre G mám spadnuté čalunenie strechy, je to previsnuté, ked niekto sedí vzadu, tak mu to škre o hlavu a chcel by som to neako spraviť. Tak či sa najde niekto kto to už riešil a že ako to riešil dakujem za rady
Opel Astra G 1.4 16V - ročník 98 - X14XE - 66kW - benzín
- Reklama
Re: spadnuté čalunenie strechy
Je to na nic. To samé dělají jedničkové fabky. Taky se přimlouvám za návod. Vím že jsou na to spešl lepidla a jako levná náhražka se používá chemoprén. Já bych měl obavy z toho že to lepidlo prosákne látkou a udělá fleky... Ještě mrknu na YT
Opel Astra G 2001 1.6 8V 62kW (z16se) - Hatchback 5dveř - tmavě zelená metalíza
tiež by som to videl na flaky po lepidle, ešte ma napadla lepiaca páska obojstranná, teraz to mám pripnuté spinkami, lebo inak by to škrkalo hlavu aj mne. Bol som u jedneho, pre diely, tiež mal ročník 98 a tiež to mal previsnuté, som sa smial.
Takže podle videí se celá ta látka serve, strop by měl byt obří plastový díl, který vytáhneš, odmastíš, nastříkáš/natřeš lepidlem a potáhneš novou látkou která se musí pořídit speciálně pro tento účel. Vypadá to snadno. Možná bych i zaexperimentoval s nějakými vzory. Levnější variantu jsem neviděl.
Opel Astra G 2001 1.6 8V 62kW (z16se) - Hatchback 5dveř - tmavě zelená metalíza
Nedá sa použiť iná barzjaká látka? Ja tam pod tým plast nemám, niečo mäkké tam je niečo kam sa dá spinka prispinkovať.
Stropnice je kus papírového kartonu a na něm je tenká vrstva něčeho pěnového a na ní ještě látka.. já bych nic nelepil, zbytečná práce, koupíš dobrou i zde na fóru to občas někdo prodává, jinak na bazoši atp. je kotel aster na díly.. bacha při demontáži/montáži, je třeba dělat to opatrně, nebo se stropnice zlomí a pak tam půjde vidět takový pomačkaný pruh
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
v tom prípade by bol problém doprava, nie som si istý ako by to niekto poslal..
Pohledej v tvém okolí, někdo bude mít
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
A kolko si tak zato môže realne niekto pýtať? aby ma niekto oné, neobúchal po penaženke
Může kolik chce ale na 5dv cca 18 eur, na kombi 37 eur
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
-
..a pokiaľ maš aj bagy na streche tak aj kilečko, zhanam na zafku tapec v bag verzii a je to veru problem zohnať, jedine Waršawa a Czenstochowa v PL, len cesta tam a späť vyjde skoro na kilo + nakup!
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Trošku to oživím. Stalo se mi to už taky,povedlo se to maníkům po výměně předního okna,od té doby to pokračuje,už mám sedačku úplně dole a visí mi půlka střechy.
Dá se to nějak ošéfovat bez demontáže ?
Dá se to nějak ošéfovat bez demontáže ?
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Nedá, nejrozumnější je výměna. Rozhodně to je nejrozumnější a nejlevnější varianta.
OPEL ZAFIRA 2,2DTI Y22DTR OPC line 2005
https://www.automilacek.cz
https://www.automilacek.cz
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Tak mi přišly nejlevnější variantou sichrhajsky. Krásně to drží,všimne si toho tak 1 z 10 lidí. Moje auto není a nebude žádný krasavec,je to auto na každý den a pokud bych ho chtěl mít ještě k tomu hezké zvenku i zevnitř,tak bych nedělal nic jiného a stálo by to hafo peněz.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Třeba pro někoho inspirace, mám na jaře v plánu.
Kluk má pěkně popsané, vypsaný materiál a fotodokumentace.
http://bmw36.wz.cz/n_interier.html
Kluk má pěkně popsané, vypsaný materiál a fotodokumentace.
http://bmw36.wz.cz/n_interier.html
Astra g Z18xe - srdcovka daily :)
Felicia pickup low edition - pracant 8)
Jetta coupe - mazel co čeká na svůj čas :|
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=11569
Felicia pickup low edition - pracant 8)
Jetta coupe - mazel co čeká na svůj čas :|
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=11569