Pořád chodím kolem auta a vždycky když od někud přijedu,tak cítím benzín,nejspíš odněkud zezadu,od zadního kola,ženuška říká na pravé straně cosi podobného nebo zepředu.Je to divné,jelikož jezdím na LPG.Ale je fakt,že i když v nádrži vozím benzín a skoro vůbec ho nezapínám,stejně mrcha ubývá.Momentálně hledám,relé pal. čerpadla abych ho vypnul(vím kde je,ale nevím které to je
![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
) a pak budu pátrat po zdroji úniku.
Jinak furt stejný,do práce,z práce,vyspat,něco podělat na domečku nebo na zahradě.....A ve chvílích volna si užívám s Volvem FH16 v Eurotruck simulator 2 multiplayer.Máme firmu ICT,je tam skvělá parta lidí.Musím říct,že to co vidím ve hře odpovídá chování lidí na skutečných silnicích.
Jo a po výměně altíku jsem (asi abych se nenudil) potkal zase srnu.Ale nebylo to tragické,aspon ne pro Astru
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Jen jsem zase povařil nárazník,zalepil díry po mlhovkách a jezdíme dál.Jo a taky jsem vyhodil větrák před chladičem klimy.Nejen,že byl zasranej jak sviňa od bordelu,ale už taky stihnul zareznout,že s ním nikdo nehne a při pokusu o rozebrání jsem zlámal 3 torxy,takže nic.Nevadí,na zimu není potřeba a novej dám až se zase oteplí.