Troodon píše:irmscher sivé - tie su najkrajsie ale tazko sa zhanaju a su drahsie trosku..
Momentálně se ale rozhoduji jestli ty černé nebo normální
Troodon píše:irmscher sivé - tie su najkrajsie ale tazko sa zhanaju a su drahsie trosku..
nech ORIGINÁL, otuzenejch OPC je dost, originálů máloNevím jaké světla mám na astru dát, mohu poprosit o vaše názory?
Myslel jsem si že to napíšeš Nechám tam ty origo, ještě sehnat prahy za přijatelnou cenuVojta píše:nech ORIGINÁL, otuzenejch OPC je dost, originálů máloNevím jaké světla mám na astru dát, mohu poprosit o vaše názory?
...presne tak, moja reč!Vojta píše:nech ORIGINÁL, otuzenejch OPC je dost, originálů máloNevím jaké světla mám na astru dát, mohu poprosit o vaše názory?
Asi jazdiš moc ECO skús tomu trochu v kopci naložit pod kotel nech sa ti tam knedliky rozhybu, ale až po čiastočnom zahriati motora cca 7-10km skôr asi nie!marablind píše: Čím by to mohlo být
jerry mouse píše:Asi jazdiš moc ECO skús tomu trochu v kopci naložit pod kotel nech sa ti tam knedliky rozhybu, ale až po čiastočnom zahriati motora cca 7-10km skôr asi nie!marablind píše: Čím by to mohlo být
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |