![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Zamlžování oken - úprava servomotorku str. 24
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
a si ste jisty pane? jinak bych si sam dal cenu LAMA ROKUmanli2 píše:no pokud je ta kopule otevřená tak je zapnutá vnitřní cirkulace.... a pokud je ta kopule vevnitř zacloněná tim deklem tak je zavřená a vzduch jde z venku
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
zitra zkusim, projedu se po novy dalnici na hranice s DE, to je krasnych 20km, to by bylo aby se to nezamlzilomanli2 píše:no když nad ti uvažuju tak přeci když ten dekl nevidim tak mi zavře přívod vzduchu z venku a ventilátor saje tou kopulí vzduch z auta... a pokud tu kopuli zacloní ten dekl tak ventilátor bere vzduch z venku nenebo ne? já mám kopuli zacloněnou
Teda pak uz snad ne kdyz ji zavru
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
A nezapomeň se hned zatím dlouhým tunelem otočit, pokud nechceš jet až do Němec, jinak se už neotočíš.. ..milosh píše:zitra zkusim, projedu se po novy dalnici na hranice s DE, to je krasnych 20km, to by bylo aby se to nezamlzilomanli2 píše:no když nad ti uvažuju tak přeci když ten dekl nevidim tak mi zavře přívod vzduchu z venku a ventilátor saje tou kopulí vzduch z auta... a pokud tu kopuli zacloní ten dekl tak ventilátor bere vzduch z venku nenebo ne? já mám kopuli zacloněnou
Teda pak uz snad ne kdyz ji zavru
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Otas neboj, uz jsem se informoval kudy zpet na dalnici smer UL od hranic ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
jsou 2 druhy topení jedno má kopuli jak hvězdárna a druhý jenom takovou klapku, podivej se na to a selskym rozumem zjisti při jaký poloze to bere vzduch zvenčí a kdy zevnitř...podle toho to pak našteluj aby to bralo zvenčí
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No tu hvezdarnu mam, da li se to tak rict, v chytry knize je to typ 1.Vojta píše:jsou 2 druhy topení jedno má kopuli jak hvězdárna a druhý jenom takovou klapku, podivej se na to a selskym rozumem zjisti při jaký poloze to bere vzduch zvenčí a kdy zevnitř...podle toho to pak našteluj aby to bralo zvenčí
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
no kdyz se mi to mlzilo, tak sem oddelal kastlik a vidim ze je napul otevrena, tak sem ji otevrel uplne a odpojil kabl, jak jsi psal ze se sama zavre tak nic, stale je otevrena - myslim "hvezdarna", ale jak psal Manli asi to bude chtit zavrit a tim padem vypnu vnitrni cirkulaci a uz to bude ok.Vojta píše:a když vyndáš kaslík a koukáš na hvězdárnu tak vidíš dovnitř nebo je zavřená a vidíš jenom kopuli?
Fakt se omlouvam za trapny dotazy a komentare, ale jinak se clovek odborny veci nedozvi, pak uz budeme chytrejsi vsichni, co se nam mlzi a mame dojem ze klapka je otevrena kdyz je otevrena kopule, ale pritom to je obracene zrejme
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
hned zitra se do toho pustim, ve CT jedu do Pardubic to je 200 + 200km a jet to v zamlzenym aute po dalnici 130 to by bylo na masli.Vojta píše:klapku zavři aby nebylo vidět dovnitř a zajisti aby se nemohla otevřít
Dik za rady, panove, snad to bude vcajku
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
no vidíte... kdyby ste mi věnovali 17.prosince trochu pozornosti
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... &start=135 ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes cesta asi 3/4hodky pri -3C, klapka otevrena, kopule zavrena a na 2 vetrak ani kapka mlzeni, takze dekuji vsem za rady, zitrejsi cesta do Pardubic snad nebude problem ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)