Zamlžování oken - úprava servomotorku str. 24
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
a si ste jisty pane? jinak bych si sam dal cenu LAMA ROKUmanli2 píše:no pokud je ta kopule otevřená tak je zapnutá vnitřní cirkulace.... a pokud je ta kopule vevnitř zacloněná tim deklem tak je zavřená a vzduch jde z venku
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
zitra zkusim, projedu se po novy dalnici na hranice s DE, to je krasnych 20km, to by bylo aby se to nezamlzilomanli2 píše:no když nad ti uvažuju tak přeci když ten dekl nevidim tak mi zavře přívod vzduchu z venku a ventilátor saje tou kopulí vzduch z auta... a pokud tu kopuli zacloní ten dekl tak ventilátor bere vzduch z venku ne nebo ne? já mám kopuli zacloněnou
Teda pak uz snad ne kdyz ji zavru
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
A nezapomeň se hned zatím dlouhým tunelem otočit, pokud nechceš jet až do Němec, jinak se už neotočíš.. ..milosh píše:zitra zkusim, projedu se po novy dalnici na hranice s DE, to je krasnych 20km, to by bylo aby se to nezamlzilomanli2 píše:no když nad ti uvažuju tak přeci když ten dekl nevidim tak mi zavře přívod vzduchu z venku a ventilátor saje tou kopulí vzduch z auta... a pokud tu kopuli zacloní ten dekl tak ventilátor bere vzduch z venku ne nebo ne? já mám kopuli zacloněnou
Teda pak uz snad ne kdyz ji zavru
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Otas neboj, uz jsem se informoval kudy zpet na dalnici smer UL od hranic
jsou 2 druhy topení jedno má kopuli jak hvězdárna a druhý jenom takovou klapku, podivej se na to a selskym rozumem zjisti při jaký poloze to bere vzduch zvenčí a kdy zevnitř...podle toho to pak našteluj aby to bralo zvenčí
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No tu hvezdarnu mam, da li se to tak rict, v chytry knize je to typ 1.Vojta píše:jsou 2 druhy topení jedno má kopuli jak hvězdárna a druhý jenom takovou klapku, podivej se na to a selskym rozumem zjisti při jaký poloze to bere vzduch zvenčí a kdy zevnitř...podle toho to pak našteluj aby to bralo zvenčí
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
no kdyz se mi to mlzilo, tak sem oddelal kastlik a vidim ze je napul otevrena, tak sem ji otevrel uplne a odpojil kabl, jak jsi psal ze se sama zavre tak nic, stale je otevrena - myslim "hvezdarna", ale jak psal Manli asi to bude chtit zavrit a tim padem vypnu vnitrni cirkulaci a uz to bude ok.Vojta píše:a když vyndáš kaslík a koukáš na hvězdárnu tak vidíš dovnitř nebo je zavřená a vidíš jenom kopuli?
Fakt se omlouvam za trapny dotazy a komentare, ale jinak se clovek odborny veci nedozvi, pak uz budeme chytrejsi vsichni, co se nam mlzi a mame dojem ze klapka je otevrena kdyz je otevrena kopule, ale pritom to je obracene zrejme
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
hned zitra se do toho pustim, ve CT jedu do Pardubic to je 200 + 200km a jet to v zamlzenym aute po dalnici 130 to by bylo na masli.Vojta píše:klapku zavři aby nebylo vidět dovnitř a zajisti aby se nemohla otevřít
Dik za rady, panove, snad to bude vcajku
no vidíte... kdyby ste mi věnovali 17.prosince trochu pozornosti https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... &start=135
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes cesta asi 3/4hodky pri -3C, klapka otevrena, kopule zavrena a na 2 vetrak ani kapka mlzeni, takze dekuji vsem za rady, zitrejsi cesta do Pardubic snad nebude problem