Zamlžování oken - úprava servomotorku str. 24
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Zitra vyndam pylovej filtr, mam ho asi 3 mesice new, no pokud bude mokrej tak prodavam automanli2 píše:no tak máš někde vlhko
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
To máte s tím mlžením fakt takovej problém?!
Hondy se mi teda většinou mlžily jako prase, ale u Astry jsem zatím v pohodě.
Vždycky stačilo pustit všechen vzduch na okna, zavřít ty prostřední průduchy a k tomu pootevřít jedno z oken - alespoň malou švírku a za chvilku to bylo o.k.
Je jasný, že caravan je dlouhej a pokud do něj vlezou např. čtyři lidi a to nemusej ani extra funět, tak se to musí zákonitě zamlžit.
Hondy se mi teda většinou mlžily jako prase, ale u Astry jsem zatím v pohodě.
Vždycky stačilo pustit všechen vzduch na okna, zavřít ty prostřední průduchy a k tomu pootevřít jedno z oken - alespoň malou švírku a za chvilku to bylo o.k.
Je jasný, že caravan je dlouhej a pokud do něj vlezou např. čtyři lidi a to nemusej ani extra funět, tak se to musí zákonitě zamlžit.
Auto musí sloužit mně, né já jemu.
Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz
Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz
A hodně pod cenou, páč je to hroznej nedostatek.... :lolmilosh píše:Zitra vyndam pylovej filtr, mam ho asi 3 mesice new, no pokud bude mokrej tak prodavam automanli2 píše:no tak máš někde vlhko
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
na tom neni co kreslit, snad máš zevnitř kufru na přes světlo takovej děravej deklík ne? přes něj se to dostane k tomu co je na obrázkumilosh píše:Smazal jsem asi 10 prispevku OT, doufam ze se z toho poucite a nebudete je psat jinam nez v pokecu
Jinak Vojto, dodej prosim foto esli mas jak to jde pres svetla, asi sem lama, dnes jsem to prolejzal a ani nenasel tu mrizku jak je na fotce
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Chápu... snad to najde,ale to mlžení tím nebude....aspoň myslím.Vojta píše:tam kde je vyznačenej na obrázkuOťas píše:2 Vojta: Jj ten tam má, jen neví, kde je výdech ven.
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No problem u kombika je ten, ze ta mrizka neni pod naraznikem jako u HB, ale vlevo jakoby na druhy strane od nadrze, ale kudy se tam dostat, to je zahada, zespod auta nebo vnitrkem? To jsem prolezl a asi mam kratky ruceCharlie píše:Já na to koukal a to se fakt něčím jen tak nezadělá. Takže mlžení tím asi nebude.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
ale ty se tam nepotřebuješ dostávat, nebo co stim chceš dělat?milosh píše:No problem u kombika je ten, ze ta mrizka neni pod naraznikem jako u HB, ale vlevo jakoby na druhy strane od nadrze, ale kudy se tam dostat, to je zahada, zespod auta nebo vnitrkem? To jsem prolezl a asi mam kratky ruceCharlie píše:Já na to koukal a to se fakt něčím jen tak nezadělá. Takže mlžení tím asi nebude.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Já na to koukal zvenku spodem. Ale nevím jak u kombíka, ale tady se to opravdu zadělat nemůže, tam je všude kolem čisto. Pokoušel jsem se to sundat a prohlídnout, ale jelikož nevím, jak je to tam nasazené a upevněné a je tam i málo místa okolo, tak jsem se na to vybod.
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Vojot, ja se na to chtel aspon podivat jestli tam neni nakej bordel bo co. Vepredu mam vse dle me ok, tam by chyba byt nemela - klapka otevrena, filtr cistej, dneska jsem to rozdelal no vyfouklo na me trosku listi ale uz to je vcajku, uvidim zitra, mam naky popojizdeni, v tomto pocasi to je na hovno kdyz se to odmlzuje hodinu.
Mluvil jsem se strycem sve zeny, ma taky Gecko, ale hb a rikal ze se mu to taky dost mlzi, tak mi nerikejte ze to neni nemoc aster nebo oplu vseobecne, holt to Helmuti nejak nedomysleli.
Zkusil jsem na odmlzeni pouzit klimu a pak uz s ni jel dalsich 10km domu, protoze jak sem ji vypnul v aute bylo jak dneska u nas v UL, mlha ze nebylo videt na krok.
Mluvil jsem se strycem sve zeny, ma taky Gecko, ale hb a rikal ze se mu to taky dost mlzi, tak mi nerikejte ze to neni nemoc aster nebo oplu vseobecne, holt to Helmuti nejak nedomysleli.
Zkusil jsem na odmlzeni pouzit klimu a pak uz s ni jel dalsich 10km domu, protoze jak sem ji vypnul v aute bylo jak dneska u nas v UL, mlha ze nebylo videt na krok.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
ja nevim, uz se tady toho hodne probralo, mam za to ze otevrena = otevrenej Ale rad si necham poradit, tys psal tusim zavrena a pohoda, ale i kdyz jsem ji mel zavrenou - dle me zavrenej kloboucek tak to taky mlzilo, nevimmanli2 píše:otevřená klapka? = zavřenej půlměsíc že?