Central prestal ist

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Odpovědět
Saposvk

Central prestal ist

Příspěvek od Saposvk » 01 srp 2015, 18:02

Zdravim dnes mi z nicoho nic prestalo ist centralne zamykanie. Otvoril som dialkovym dvere ale uz som ich nezatvoril. Dokonca mi nejdu zamknut ani na vodicovych dverach vsetky zamky ako to islo obvykle klucom ale bez dialkoveho. Dialkove bude dobre, aj baterka, mohla sa pokazit riadiaca jednotka centralu ? Skusal som aj vypajat baterku a zosynchronizovat kluc v starteri, ale nereaguje nic ,teraz musim zatvarat dvere jak na embecke kazdy zamok zvlast :D
od 30.3.2013 Opel Astra G 1.4 16v Enjoy rv.2003

Reklama

COBEIN

Re: Central prestal ist

Příspěvek od COBEIN » 06 srp 2015, 05:22

To já mám k autu dva klíče s D.O. a jeden má ty tlačítka prohmatané tak moc, že je v nich dírka. Druhý klíč je v pořádku tak používám jen ten. Co se ale nestalo :? Přestával mi fungovat dálkáč a tak jsem si myslel že je "asi" slabá baterka v klíči- koupil jsem novou VARTA a vyměnil jsem ji. Dálkač už nejde vůbec. To se musí nějak zesinchronizovat s autem nebo co? Neznám postup! Vždycky jsem jen vyměnil baterii a centrál fungoval dál, teď je to jinak, funguje ale jen na klíč- dálkač vyprchal. Poradí mi někdo jak to zase sladit? Děkuji 8)
ASTRA LA VISTA

Gallo

Příspěvek od Gallo » 06 srp 2015, 06:26

Cus

Zkus tohle...

central - strc kluc do zapalovania, otoc aby svietili kontrolky a stlacaj tlacidlo na kluci (otvorenie/zatvorenie) az kym ti necvakne central (zamkne/odmkne sa auto)

Ondra B.

Příspěvek od Ondra B. » 06 srp 2015, 06:29

Cobeine: stačí použít tlačítko hledat: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic. ... ce#p397317

A pak číst ....
Už ne Opel ....
Ex

Astra G Z17DTL 2x
Corsa B X10XE
Astra G Z14XE
Astra G X20XEV
Vectra B X18XE
Vectra A C20NE
Kadett E C16NZ
Monza 20NE

Odpovědět