stabilizátor
-
stabilizátor
Čest práci,
Měnil už někdo z vás stabilizítor přední nápravy?
Poraďte jak na to
Měnil už někdo z vás stabilizítor přední nápravy?
Poraďte jak na to
- Reklama
- Zdeněk Lbc
ja menil,nejlepe nad montazni jamou,kde otvorem v ramene povolis spodni sroub a pote horni.U me nesel vubec povolit spodni a musel jsem pouzit hrubou silu-flexu a uriznuti sroubu Samotne nasazeni noveho stabilizatoru(kosti) je pohodicka,doporucuji mit malej hydraulickej zvedak(panenku) a samozrejmne menit obe strany...
1,6 16V XEL 100PS 4xAirbag,klima,ABS...vsak to znate -)
Stabilizátor? Nebo táhla stabilizátoru (kosti)? Stabilizátor si doma nevyměníš, protože díky špatnému přístupu je potřeba povolit celý držák motoru (rám). Jinak táhla jsem zkoušel vyměnit sám doma, ale bohužel to nedopadlo dobře. Při povolování se mi ulomilo zároveň s kostí i jedno oko stabilizátoru a to byl konec výměny. Nejspíš bylo již v tu chvíli načnuté a já jej jen dorazil. Ten vodopád sprostých slov bych ti nepřál slyšet.
OPEL ASTRA G X16SZR Caravan Sportive
-
-
-
tak to jsme dva, mozna vada ve vyrobe , ceka me ted vymena takze se mam na co tesit, moc se mi do toho nechce, ale uz jsem si koupil u opla orig nove gumy na stabilizator takze bych to mel vymenit mam i novy stabilizator, takze hura do toho pul je hotovo, pokud nekdo to nekdo delal poradte jestli si mam dat na neco pozor nebo jestli to jde lehce
-
Re: stabilizátor
Zdar chlapi, nemáte někdo doma nebo v garáži tyčku stabilizátoru za rozumnou cenu? Je rozdíl pravá a levá strana? Já myslím že ne, co?