POKEC O ČEMKOLIV A JINÉ OT + PŮLNOČNÍ POKECÍK :-)
Re: POKEC O ČEMKOLIV A JINÉ OT + PŮLNOČNÍ POKECÍK :-)
Pánové má někdo z Vás registraci na ebay.com? Potřeboval bych tam něco objednat. Odpovědi prosím do SZ, díky předem. Kamil
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- Reklama
Já jsem z Ebay objednával diagnostiku nedávno co bys rád?
1.Opel Omega A 2.0 Benzín
2.Opel Astra G Cupé Bertone Benzín 1.8 (92Kw) Z18XE nyní
Přerov
Mé fotky lze použít jen s mým souhlasem
2.Opel Astra G Cupé Bertone Benzín 1.8 (92Kw) Z18XE nyní
Přerov
Mé fotky lze použít jen s mým souhlasem
Kluci měl bych informativní dotaz, kdo má vlastní podval a uměl by mi převízt Géčko z Prahy k Dennymu do servisu, samozřejmě mne zajímá cena, na období by jsme se domluvili, díky za info
Mobil : 602318645
Dneska ráno cestou do práce.. šílené to je už v tuto hodinu.. naměřil někdo víc?
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
Zdravim
Prosím o radu, nenašel by se v Praze nebo okolí někdo s diagnostikou? Potřebuju pomoct s cukánim auta
Prosím o radu, nenašel by se v Praze nebo okolí někdo s diagnostikou? Potřebuju pomoct s cukánim auta
Astřička G, 1.6 16V Sport r.v. 2000 X16XEL 3 dv. https://www.astra-g.cz/gallery.php?akce= ... ia_id=2167
- monty.roman
zas jedna pěkná kilometráž
[b]Astra G sedan 1.8, X18XE1, 100 edition, Ethanol E85, OPCOM 1.39 ENG[/b]
Galerie zde: http://1drv.ms/1JE7gpZ
Galerie zde: http://1drv.ms/1JE7gpZ
DĚKUJI PŘEDEM ZA VAŠE RADY,
POTŘEBUJI SPÁROVAT NOVOU ŘJ SE STARÝMI ČIPY, POPŘÍPADĚ NOVÝMI ČIPY (KTERÉ JSEM K ŘJ DOSTAL) S PŮVODNÍM IMOBILIZÉREM.
CO JE JEDNODUŠŠÍ?
JE POTŘEBA KODU cARPASS? TY NEMÁM A PLATIT V OPLU SE MI NECHCE (TO BY BYLO LEPŠÉ SEHNAT KOMPLETNÍ SET ŘJ,ČIP,IMO)
DIAGNOSTIKU MÁM SVOJI - PORADITE MI NEJLEVNĚJŠÍ ŘEŠENÍ
POTŘEBUJI SPÁROVAT NOVOU ŘJ SE STARÝMI ČIPY, POPŘÍPADĚ NOVÝMI ČIPY (KTERÉ JSEM K ŘJ DOSTAL) S PŮVODNÍM IMOBILIZÉREM.
CO JE JEDNODUŠŠÍ?
JE POTŘEBA KODU cARPASS? TY NEMÁM A PLATIT V OPLU SE MI NECHCE (TO BY BYLO LEPŠÉ SEHNAT KOMPLETNÍ SET ŘJ,ČIP,IMO)
DIAGNOSTIKU MÁM SVOJI - PORADITE MI NEJLEVNĚJŠÍ ŘEŠENÍ
hoši zajtra idem na otočku do prahy, nechcete niekto niečo niekam po ceste odviezť? do prahy idem sice naložený ale naspeť mám prázdne auto tak ked by mal niekto čosi sz
2x Astra G X14XE Green&Red Toadstool
Astra G Y20DTH
Astra G Y20DTH
-
Amici riešia chudakov z VW ale toto je omnho väčšia pecka! http://www.autorevue.cz/15-nejvetsich-n ... ionu-aut_6
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Jj,tahle ekobuzerace je směšná. Jasně,rozhodně se ve městech ovzduší zlepšilo,o tom žádná,ale nedávno někde slavnostně psali jak dopravní podnik provozující MHD (myslím Brno?) bude obměňovat vozový park za "ekologičtější". Takže do teď tady po městech (Prahu nevyjímaje) chrchlaly starý Karosy z 80.let. Fakt vtipný,když eko zóny ve městech jsou na spadnutí. To samý silničáři - dyť je to pořád samý trambus a Crystal. Ať se jdou vysr...,politici zku...
Jéžiš jak mě tohle téma vždycky dokáže nakopnout. A to se za ekologickýho pošuka fakt nepokládám...
Jéžiš jak mě tohle téma vždycky dokáže nakopnout. A to se za ekologickýho pošuka fakt nepokládám...
Astra G Caravan 98' x16szr
hosi jak je to ted s koupi auta vse dela na jednom urade to chapu. Jsem od Brna vyhlidnute auto je v Praze tudiz prihlaseni a odhlaseni bude v Praze. Takze bude i prazska znacka . A pri prodeji budu uz odhlasovat u mne (Brno)? Chapu to spravne ?
ex Astra G X16XEL
-
Majiteľ odhlasuje na svojom urade a napiše to na teba, značky platia až dovtedy kym si to ty zase nezapišeš u seba na svojom urade v Brne, ale maš na to iba pár dni!
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
V Praze s prodávajícím zajdete na registr a auto se rovnou přepíše na tebe (+ předtím ev. kontrola). Nic víc. V Brně již nic dělat nebudeš.
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
a pri prodeji treba za dva roky jdu do Brna ?
ex Astra G X16XEL