Cobeinův Gildemeister /vs. Concordia III (str. 20..a dál...)
Re: DOBŘÍ HOLUBI SE VRACEJÍ......
Teď mám víkend volno a má být hezké počasí (tropy nad 30 C) tak to vyfotím mobilem (5mpx) a fotky se vložím. Ještě musím najít vhodné místo, nebudu to fotit někde u popelnic. Možná u "vojenského splavu" tam je to celkem hezké. Jezdívám tam často na kole zn. ALPINA
Ale znovu upozorňuji že auto má plechové- zimní kola a přední nárazník ještě nemá mlhovky!
Možná jsem vymyslel nové pojmenování: "Sozial edition". Ale to asi ne, to bych na autě napsáno mít nemohl!
Ale znovu upozorňuji že auto má plechové- zimní kola a přední nárazník ještě nemá mlhovky!
Možná jsem vymyslel nové pojmenování: "Sozial edition". Ale to asi ne, to bych na autě napsáno mít nemohl!
ASTRA LA VISTA
- Reklama
- Luboš X17DTL
...pensioner edition...
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Ahoj Luboši, co to znamená? Mimochodem dostal jsem pohled z nemocnice v Olomouci!Luboš X17DTL píše:...pensioner edition...
ASTRA LA VISTA
Tak jsem dnes ráno po 12-ti hodinové noční usnul v 6:30 hod. a v 9:20 už mi tady zvonil zvonek- pošťák mi dovezl ALU které jsem tady přes inzerci koupil. Ze spaní už nebylo nic, a Cobein jel do pneuservisu kola přezout a namontovat na auto. Pokud to zvládnu, tak sem pár fotek dám .
ASTRA LA VISTA
Tak to je ona! Už sice nemá plecháče, ale je to ona. Světla "Cobeinovky" jsou spolu se zimními koly v kufru.
ASTRA LA VISTA
Zafa pekna .Len ta imitacia dreva sa mi tam nepaci .Ale je to len moj nazor
edice duchodceCOBEIN píše:Ahoj Luboši, co to znamená? Mimochodem dostal jsem pohled z nemocnice v Olomouci!Luboš X17DTL píše:...pensioner edition...
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Pěkná a myslím, že ty lampy k té stříbrné budou super.
Mě se zase imitace dřeva líbí a v autě jsem ho chtěl, ale neměl.
Mě se zase imitace dřeva líbí a v autě jsem ho chtěl, ale neměl.
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
Já bych se té imitace dřeva rád zbavil, ale mám obavu že když ten polep sundám, tak to bude dlouho lepit, chlupy, vlasy(které si holím) a jiné nečistoty. Prostě že ty díly budou "lepkavé"
ASTRA LA VISTA
-
- Kontaktovat uživatele:
Fajna jak c*p. Hadam ze rok vyroby 1999 a motor X18XE1.
Pěkná já to dřevo mám v géčku taky a zatím ho mám přelepené černou folií. Jen to není polep ale je to celé plast , sundat odlepením to určitě nejde.
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
Je to poprvé přihlášené v Říši 05.05. 2000 a motor to má 85kW což znamená X18XE1. Dnes jsem ji koupil dáreček, tu stříbrnou folii proti sluníčku. Protože stojívá na volném parkovišti, tak ať netrpí.
Zítra jedu do F. Místku koupit na vrakáč přední mlhovky, plastovou mřížku a spínač. Bude to zase normální Zafira.
Ač nerad, tak musím uznat že je v tech. stavu lepším než Concordia II. Je taková jako by pevnější, prostě v ní nic nedrnčí, nepraská, neloupe. Tím nechci napsat ne Concordia II byla šrot, ale asi ji ten "Helmut" nedopřával plnohodnotný servis.
Škoda jen té barvy a oken. Bez tmavých oken je to bída!
Dnes tj. 05.07. se výlet do F. Místku nekonal. Ten pán mi volal a řekl mi že to včera přehnal se sluněním, a dnes mu není dobře tak že pokud nemusím tak ať nejezdím.
Zafira je tedy stále v soc. podobě.
Zítra jedu do F. Místku koupit na vrakáč přední mlhovky, plastovou mřížku a spínač. Bude to zase normální Zafira.
Ač nerad, tak musím uznat že je v tech. stavu lepším než Concordia II. Je taková jako by pevnější, prostě v ní nic nedrnčí, nepraská, neloupe. Tím nechci napsat ne Concordia II byla šrot, ale asi ji ten "Helmut" nedopřával plnohodnotný servis.
Škoda jen té barvy a oken. Bez tmavých oken je to bída!
Dnes tj. 05.07. se výlet do F. Místku nekonal. Ten pán mi volal a řekl mi že to včera přehnal se sluněním, a dnes mu není dobře tak že pokud nemusím tak ať nejezdím.
Zafira je tedy stále v soc. podobě.
ASTRA LA VISTA
Zítra už budou světla na autě! Mám si ještě u současné majitelky Concordie II vyzvednout odpory abych diody nespálil a montuju je tam!COBEIN píše:
ASTRA LA VISTA