Teplota motoru
Teplota motoru
Jak se Vám pohybuje teplota motoru u Vaší Astry. Já nejsem schopen ji dostat přes 80 a to jedu kopce, když jedu po rovině a točím motor tak je to pod 80. Mám Astra 2.0 DTL.
- Reklama
Re: Teplota motoru
mě jak se zahřeje tak drží na 90°C jak přibitá...zkus termostatLumikja píše:Jak se Vám pohybuje teplota motoru u Vaší Astry. Já nejsem schopen ji dostat přes 80 a to jedu kopce, když jedu po rovině a točím motor tak je to pod 80. Mám Astra 2.0 DTL.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Klubo dík za ty hadičky, ty mám vyměněný a je to v pohodě. Termostat jsem už měnil ale asi tak před 2 roky, ale musel jsem ho měnit i s tím domečkem, dá se teď už sehnat jen zvlášť termostat? A ještě jeden dotaz mívám mokro pod kobercem když se podívám u spolujezdce jak je okýnko s VIN, kudy by to mohlo téct?
termostat se furt prodává i s kolenem, pokud máš mokro u spolujezdce tak ti teče radiátor nebo nějaká trubka do topeníLumikja píše:Klubo dík za ty hadičky, ty mám vyměněný a je to v pohodě. Termostat jsem už měnil ale asi tak před 2 roky, ale musel jsem ho měnit i s tím domečkem, dá se teď už sehnat jen zvlášť termostat? A ještě jeden dotaz mívám mokro pod kobercem když se podívám u spolujezdce jak je okýnko s VIN, kudy by to mohlo téct?
no je v topení a myslim že kvůli tomu musí palubka ven, nejdřív se ale podivej jestli to jde odtamtudAnonymous píše:Kde ten radiator vůbec je a jak se k němu dá dostat?
asi budes mat znicene tesniace hadicky na vstupe a vystupe z radiatora, servisaci mi ich menili a stalo to asi 1400sk, aj mi ich ukazovali a su to take ako z vodovodnej baterie maju asi 2cm priemer, oni samotne stoja cca 300sk, ale je terba rozobrat cely stredny stlpik v interieri a to zaberie dost casu. Servisaci mi hovorili ze tie hadicky menia na 5rocnych astrach 2.0DTL ze je to skoro pravidlo,ale mne sa to nepozdavalo, a mal som dobre tusenie lebo mal som zvyseny tlak v chladiacej sustave, a asi neslabsi clanok v nej su tie gumicky, tak sa to prejavilo tam a povolili, za vsetkym treba hladat pricinu mne tlakovalo sustavu prasknute tesnenie na 1valci
zdarvim, tak to jsem na tom stejně. ale mě to na volnoběh vyleze v poho na 90 a ak se rozjedu tak to padne tak na 70. A taky to topí. V servisu mi řekli že je to termostat. Ale udělám to až z rozvodama.Radek.km píše:mně se ručička ani nehne ale topení topí super, když zastavím vypnu a znovu zapnu klíček tak tam naběhne 80 - kdyby to netopilo tak okamžitě měním termostat ale takhle nevím
astra G 100 edition X16SZR caravan 55kw