Minisrazek v Usti n.L. - 23.12.2006
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Minisrazek v Usti n.L. - 23.12.2006
Tak jsme se s Otasem dnes "srazili" v UL
Auto bez elektronu vypada hrozne a vidim, ze i ty tmavsi lampy by se mi hodily, no uvidime s novou sezonou (a s premiema )
nevim jak u vas jinde, ale tady je pekny skoro jarni pocasi, ze neni snih mi nevadi, aspon nebude auto tolik rezaty zespod a da se jezdit bez problemu a spotreba taky ujde
Auto bez elektronu vypada hrozne a vidim, ze i ty tmavsi lampy by se mi hodily, no uvidime s novou sezonou (a s premiema )
nevim jak u vas jinde, ale tady je pekny skoro jarni pocasi, ze neni snih mi nevadi, aspon nebude auto tolik rezaty zespod a da se jezdit bez problemu a spotreba taky ujde
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Týýý brďo ,fotky jsi sem měl dát až po umytí a nééé po rallyecrosu.....
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Nojo, realita je kruta
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
tak az si nalepis samolepky a umejejes karu tak pak to vymenim za tyto fotos
To abych si pospíšil, aby to tu nestrašilo moc dlouho....
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
To nebyl plánovanej sraz, já mu jen ukázal plecháče o který má zájem a on toho zneužil a fotil.... odkud jsi??Brruno1 píše:No taky jste mohli napsat jel bych taky
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
bruno, tak se domluvme na pristi tyden a muzem udelat spolecnou projizdku po nove dalnici, ne?
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
oke, tak v lednuARMAGEDONX píše:Dejte včas vědět a přilítnu taky, ale mezi svátky makám bohužel