1.7 DTI chiptuning
1.7 DTI chiptuning
Ahoj, mate niekto skusenost s nacipovanim tohto motora? Seriovo to ma 55kW a po nacipovani by to mali ist na cca 70 az 74kW. Ma ale niekto konkretnu skusenost?
- Reklama
- Hany
- Kontaktovat uživatele:
Tak mě to nedalo a zažádal jsem na ABCtunning pár informací přímo na mou 1.7 DTi:
- jak se zvedne spotřeba
- na co se vztahuje záruka po provedení
tak mi obratem odpověděli a odpovědi jsou celkem potěšující a pokud je pravda o té spotřebě, tak si nedovedu představit jezdit za 4 L, protože teď mi to vychází na nějakých 5,5L.
Zdravím Vas pane,
dle Vašeho zájmu o informace k načipování Vám posílám nabídku na úpravu Vašeho vozu ještě s akční cenou kde sleva -3000Kc z oficiální prodejní ceny 11.500Kč je platná do konce tohoto týdne, úpravy děláme
pro salony na nové vozy a tak máme s těmito motory velké zkušenosti, vše trvá asi necelou hodinu a spočívá to pouze v přehrání nového softwéru a to přes diagnostickou zásuvku ve vozidle z noteboaku, neděla se tedy žádný mechanický zásah,který by šel pak poznat po úpravě na servisu při kontrole nebo měl jakkoliv vliv na snížení životnosti motoru,která je po úpravě pak standartně zachována a v normě, na úpravu pak máte záruku která je 5.let a vztahuje se jak na motor tak řídící jednotku, do měsíce od úpravy se dělá u zákaznika bezplatná diagnostická kontrola kde se vše kontroluje aby to pak bylo vše bez závad a s Vaší maximální > spokojeností, zvýšení výkonu je po úpravě o 25PS, kroutící moment +55Nm a spotřeba se pak sníží po úpravě v průměru o -1.2 litru dolů při stejném stylu jízdy, pokud by jste měl ještě nějaký vůz navíc na úpravu dá se udělat sleva jinak je teď cena s prací a zárukou v ramci akce po slevě 8.500Kč, když tak mi to potvrďte a můžeme se dohodnout na realizaci, zatím děkuji a pokud by jste měl čas v pátek můžeme úpravu provést i ve Vaši oblasti, těším se na další spolupráci a jsem s přátelským pozdravem a přáním hezkého a úspěšného dne to vše přeje
Lucie Fráňova - zákaznické centrum
ABC Tuning ČR, s.r.o., -skupina ABC Group a.s. v EU.
www.abctuning.cz, .sk, .de, .at, .eu, .com
- jak se zvedne spotřeba
- na co se vztahuje záruka po provedení
tak mi obratem odpověděli a odpovědi jsou celkem potěšující a pokud je pravda o té spotřebě, tak si nedovedu představit jezdit za 4 L, protože teď mi to vychází na nějakých 5,5L.
Zdravím Vas pane,
dle Vašeho zájmu o informace k načipování Vám posílám nabídku na úpravu Vašeho vozu ještě s akční cenou kde sleva -3000Kc z oficiální prodejní ceny 11.500Kč je platná do konce tohoto týdne, úpravy děláme
pro salony na nové vozy a tak máme s těmito motory velké zkušenosti, vše trvá asi necelou hodinu a spočívá to pouze v přehrání nového softwéru a to přes diagnostickou zásuvku ve vozidle z noteboaku, neděla se tedy žádný mechanický zásah,který by šel pak poznat po úpravě na servisu při kontrole nebo měl jakkoliv vliv na snížení životnosti motoru,která je po úpravě pak standartně zachována a v normě, na úpravu pak máte záruku která je 5.let a vztahuje se jak na motor tak řídící jednotku, do měsíce od úpravy se dělá u zákaznika bezplatná diagnostická kontrola kde se vše kontroluje aby to pak bylo vše bez závad a s Vaší maximální > spokojeností, zvýšení výkonu je po úpravě o 25PS, kroutící moment +55Nm a spotřeba se pak sníží po úpravě v průměru o -1.2 litru dolů při stejném stylu jízdy, pokud by jste měl ještě nějaký vůz navíc na úpravu dá se udělat sleva jinak je teď cena s prací a zárukou v ramci akce po slevě 8.500Kč, když tak mi to potvrďte a můžeme se dohodnout na realizaci, zatím děkuji a pokud by jste měl čas v pátek můžeme úpravu provést i ve Vaši oblasti, těším se na další spolupráci a jsem s přátelským pozdravem a přáním hezkého a úspěšného dne to vše přeje
Lucie Fráňova - zákaznické centrum
ABC Tuning ČR, s.r.o., -skupina ABC Group a.s. v EU.
www.abctuning.cz, .sk, .de, .at, .eu, .com
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR
Vim o nekolika lidech co byli nespokojeny. Jednak "diry" v prubehu kroutaku - takovy neprijemny skubnuti pri zrychlovani. Jednak evidentne nizsi narust vykonu. To ze se snizi pri stejnem stylu spotreba je pravda, ikdyz o hodnote 1,2 litru hooodne pochybuju. U VW 1.9TDI to nebylo ani 0.5l a spis bych rek ze to snizi spotrebu kdyz to clovek vic honi, pri klidny jizde podle me skoro zadny snizeni spotreby neni.
no napsat mi někdo v nabídce nějakejch služeb nebo výrobků tolik chyb a ještě "by jste" tak se nevobtěžuju ani na ten email odpovědět
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
chiptuning 1.7 DTi
Tak sem se o to taky zajímal a u jiné firmy a v celku mi poslali totéž.. Todle mi poslali i s odkazem na detailnější specifikaci...
Dobrý den,
na základě Vašeho požadavku Vám zasíláme informace o možnostech úpravy vašeho
automobilu. Veškeré podrobnosti naleznete na následující adrese:
http://www.bitpower.cz/scripts/show-det ... _1742_1916
Poznámky technika:
Dobrý den, na základě poptávky Vám posílám přehledovou tabulku s základními hodnotami před a po úpravě software řídící jednotky DELCO za účelem zvýšení výkonu motoru vozidla OPEL ASTRA (1.7 16V DTI - 75CV). Záruka dva roky a po dobu šesti měsíců poskytujeme technickou podporu, kde je mimo jiné možno úpravu doladit, dle představy jednotlivého zákazníka, v rámci možnosti daného systému. Realizace je možná na základě objednávky, mail, nebo telefonické a doba úpravy je cca 60 – 90 min. Úprava je prováděna prostřednictvím diagnostického rozhraní OBD - není tedy potřeba demontovat řídící jednotku z vozu. Cena úpravy je 9990,- (uvedena bez 19%dph).
V případě Vašeho zájmu o provedení úpravy, odešlete prosím odpověď na tento email
a získáte zajímavou 5% slevu a hned si můžete s
našimi techniky domluvit na provedení chiptuningu. Uvedená sleva se vztahuje na úpravy realizované na naší centrále ve Vrbně pod Pradědem.
Budete-li mít jakékoliv dotazy týkající se úpravy BITPOWER, kontaktujte nás na
níže uvedených telefonních číslech či emailové adrese.
Děkujeme za Váš zájem a tešíme se na budoucí spolupráci.
Za tým Bit Power Technology - Zdenek Rybár
Bit Power s.r.o.
Palackého 190, 793 26 Vrbno pod Pradědem
Tel.: +420 554 / 219 900
Fax: +420 554 / 219 901
GSM: +420 724 / 330 955
Email: zdenek@bitpower.cz
WWW: www.bitpower.cz
Dobrý den,
na základě Vašeho požadavku Vám zasíláme informace o možnostech úpravy vašeho
automobilu. Veškeré podrobnosti naleznete na následující adrese:
http://www.bitpower.cz/scripts/show-det ... _1742_1916
Poznámky technika:
Dobrý den, na základě poptávky Vám posílám přehledovou tabulku s základními hodnotami před a po úpravě software řídící jednotky DELCO za účelem zvýšení výkonu motoru vozidla OPEL ASTRA (1.7 16V DTI - 75CV). Záruka dva roky a po dobu šesti měsíců poskytujeme technickou podporu, kde je mimo jiné možno úpravu doladit, dle představy jednotlivého zákazníka, v rámci možnosti daného systému. Realizace je možná na základě objednávky, mail, nebo telefonické a doba úpravy je cca 60 – 90 min. Úprava je prováděna prostřednictvím diagnostického rozhraní OBD - není tedy potřeba demontovat řídící jednotku z vozu. Cena úpravy je 9990,- (uvedena bez 19%dph).
V případě Vašeho zájmu o provedení úpravy, odešlete prosím odpověď na tento email
a získáte zajímavou 5% slevu a hned si můžete s
našimi techniky domluvit na provedení chiptuningu. Uvedená sleva se vztahuje na úpravy realizované na naší centrále ve Vrbně pod Pradědem.
Budete-li mít jakékoliv dotazy týkající se úpravy BITPOWER, kontaktujte nás na
níže uvedených telefonních číslech či emailové adrese.
Děkujeme za Váš zájem a tešíme se na budoucí spolupráci.
Za tým Bit Power Technology - Zdenek Rybár
Bit Power s.r.o.
Palackého 190, 793 26 Vrbno pod Pradědem
Tel.: +420 554 / 219 900
Fax: +420 554 / 219 901
GSM: +420 724 / 330 955
Email: zdenek@bitpower.cz
WWW: www.bitpower.cz
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Firma
Nazdar... mam motor X20DTL a upravu robenu firmou EB Chiptuning mozte pozriet www.chiptuning.sk a som max spokojni.... uz to mam asi pol roka a bez problemov.. spotreba v meste plus minus 0,3dcl a vonku dokonca az do pol litra..
Opel Astra G Cabrio 2.2 Dti