Tak mám pocit že si to auto ze mě dělá pr*el...
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
v poledne jsme to roztáhli, a jak jsem říkal auto jelo bez problému, tak jsem přijel na dílnu, ani to nevypínal a rovnou napíchl...nikde po chybě ani zmínka a live data v normálu, s minimálníma výchylkama, většinou bez, oproti požadavkům....tak si říkám, teď v nouzáku...vypnu motor, nastartuju...a nic, bez chyby, tak to opakuju a zas nic..po deseti startech jsem to vzdal a jel vyřizovat věci do města s tím, že to stejně každou chvilku zas spadne, a pak se vrátím a sjedu to...ale do teď bez problému, auto jezdí skoro jak za mlada...mezitím jsem opravil povolenou spojku na zpětném ventilu odvodu nafty z čerpadla, tak snad zítra normálně nastartuju...jinak, doteď jsem tankoval u tesca, protože tam mají shodný benzin a naftu s benzinou, ale naposled, když jsem byl na rezervě jsem tankoval jinde, na chemisu...tak mě napadlo jestli to nebude třeba tou naftou, dnes jsem tam dotankoval znova, tak uvidím co to bude dělat...ale nepřekvapilo by mě, kdyby to už bylo bez problému, protože mám ještě jednu vectru, X20DTH 74kW, s 370000km, se kterou byly vloni taky problémy, auto za jízdy skapalo, pak jsem nastartoval ujel dalších pár km a zas, jak to tady už někdo psal, jednotka vyhazovala více chyb čerpadla, taky čidlo kliky, vačky a různé jiné, tak se měnilo co se dalo, pak to jednoho dne ustalo a auto jezdilo bez turba, ale ne v nouzáku, check nesvítil, op-com nic nepsal ale auto jelo bez turba, nicméně jelo, prostě samo od sebe přestalo vyhazovat chyby a padat do nouzáku...tak se jezdilo asi půl roku, a před asi měsícem mi tam kluk přehrál soft, přede mnou udělal mapu průběhu výkonu, a auto jezdí zas jak za mlada...skoro, opět nekouří, startuje hned...jen škoda, že je shnilá...takže co já vím...možná se to samo??? nějak opravilo...už věřím všemu ...