ahoj ten link uz nefunguje prosim ta ktora to bola ta diagnostika az si ju mozem kupit az mi to ide na astra g rv 2000 diesel dakujem timatozippi píše:kupil som tuto diagnostiku z dealextreme a funguje to s nou super
odporucam
Diag. online
Re: Diag. online
Opel Astra F C14NZ 44 KW R.I.P
Opel Astra G Y20DTH 74KW r.v.2000
Opel Astra G Y20DTH 74KW r.v.2000
- Reklama
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
neví někdo proč se mi scanmyopel po chvilce sekne ?
Tablet Dell Venue 7.
Tablet Dell Venue 7.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
- riddick1974
Já si koupil novej mobil a u něj mi taky nefunguje...spustím spojení s bluetooth a načítá,po chvylce se sekne.Psal jsem si s vyvojářem a nejspíš to je problé s telefonem,který tuto apku neumí.U jiných software funguje.Tablet acer iconia bez problémů.Mojmec11 píše:neví někdo proč se mi scanmyopel po chvilce sekne ?
Tablet Dell Venue 7.
Opel Zafira B 1.9cdti r.v.2007
Fabia 1.4 16v r.v.2001
Diagnostika:
OP COM
SCANMYOPEL bluethoot android
VAG
Fabia 1.4 16v r.v.2001
Diagnostika:
OP COM
SCANMYOPEL bluethoot android
VAG
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Tak jsem to včera zkoušel se vším možným softem co jsem našel a výsledek: s ECU se domluví je scanmyopel,ale ten se po chvíli sekne.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie