milosh píše:ale kdyz mas sklo jen poskrabane tak to jen tak nevymeni ne?
No proč ne?
Já budu měnit na jaře.Když jsem to kupoval tak už to mělo 4 zásahy od kamínků.Škrabka tomu v zimě taky nepřidá tak to na jaře nechám vyměnit.Chci s pruhem a to co odráží teplo ven.
tak my NOIR psal,ze skrabance na svetle jde super vycistit pastou silinchrom,nebo tak nejak.Pak to vylestit lestickou(staci i vrtacka). Pry super.Kdyby nekdo mel i fotecky nejakeho "uspesneho" pokusu,muze se podelit...
TOMHAJ píše:tak my NOIR psal,ze skrabance na svetle jde super vycistit pastou silinchrom,nebo tak nejak.Pak to vylestit lestickou(staci i vrtacka). Pry super.Kdyby nekdo mel i fotecky nejakeho "uspesneho" pokusu,muze se podelit...
Tiez by som uvital niekoho komu sa to uspesne podarilo.
Astra H Caravan 1.7 CDTi (17DTH), 8xABG, ABS, ESP (HBA, HSA, TSA, DDS, PEPS), PDC, Day Light v5, Fog Lights, BC, CD70NAVI + CID
Ex Astra G Comfort 1999-2008 R.I.P, 1.7 TD (X17DTL), 2XABG, ABS, Fog Lights My Crashtest Astra G hatchback vs VW Passat B3 Combi
TOMHAJ píše:tak my NOIR psal,ze skrabance na svetle jde super vycistit pastou silinchrom,nebo tak nejak.Pak to vylestit lestickou(staci i vrtacka). Pry super.Kdyby nekdo mel i fotecky nejakeho "uspesneho" pokusu,muze se podelit...
Jen mimo téma, já na mém 1.7 motoru mám po výměně termostatu taky teplotu jen do 84 st.C. Neviděl bych v tom problém. Řešilo se to tu.
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR
Jen mimo téma, já na mém 1.7 motoru mám po výměně termostatu taky teplotu jen do 84 st.C. Neviděl bych v tom problém. Řešilo se to tu.
presne,o teplote motoru to tu jiz bylo.Ja dnes na dalnici 160km a teplota 85C. Nekdy my po sviznejsi jizde a po zastaveni stoupne na 90C ale jinak normal kolem 85C....
no jA mam kachlaka 1.7 a predvcerom pri minus 7C som sa nedostal ani na 80C
Kamarat ma najnovsiu Dual K-Line HEX-CAN PC diagnostiku, tusim primarne urcenu pre VW group, ktora mi v programe VAG-COM 6.07 najde riadiacu jednotku mojej Astruli (BOSH protokol ISO xxxx) ale v pamati zavad sa nezobrazi ziadna chyba... Je mozne, ze sa ta chyba zobrazi iba "online", ked sa mi pocas jazdy rozsvieti ta blba kontrolka motora a motor zacne slapat do ******
Dik a sorry ak je to OT.
Astra H Caravan 1.7 CDTi (17DTH), 8xABG, ABS, ESP (HBA, HSA, TSA, DDS, PEPS), PDC, Day Light v5, Fog Lights, BC, CD70NAVI + CID
Ex Astra G Comfort 1999-2008 R.I.P, 1.7 TD (X17DTL), 2XABG, ABS, Fog Lights My Crashtest Astra G hatchback vs VW Passat B3 Combi