Typový list na již použitá kola
-
Re: Typový list na již použitá kola
Kto mi vyda typovy list na origo GM kola, to je asi najvačšia dilema! Na použite certifikovane prevažne nemecke kola nieje problem cez ich dovozcov alebo origo u vyrobcu, ale u originalných kolies od oplu to je už horšie!
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
- Reklama
No tohle by mě teď taky docela zajmalo
Astra G 1.8 X18XE1 Sporitve - EX
Astra G OPC II - EX
Land Rover Discovery 3 TDV6 SE
Astra G OPC II - EX
Land Rover Discovery 3 TDV6 SE
A nemely by origo kola bejt v klidu? Prece kdyz koupim novy nazuty auto tak k tomu nic nedostanu ne? I kdyz tady v cechach je klasika, ze je se vsim problem.. A kdyz je pojedu zapsat, tak je nemusim mit nandany na aute, ne?
mě stál typák nebo prostě potvrzení jaké kola tam můžou být v OPLU 1300kč a na ouřadě 50kč zápis
5dv Z14XE(?kW,?Nm)bílý lak+černé dopln'ky+sport sedačky komplet nastavitelné+EGRoff+odhlučnění vozu+panel navigace samo-domo+OPCpředek+dvětrání kapoty+15''ZIMNI BLIZZAK-XENONY depo+OSTŘIK
-
V Oplu sa mi vysmiali že také to služby neprevadzkujú, tak som to riešil cez dovozcu ktorý mi za dvacku europskú poslal vhodne certifíkaty ako aj potvrdenie o zhode, boli na nim iba 2 rozmery pneu na konkrétny 17-kovy disk ale po krátkom porozmyšlaní už to bolo ok! Stejne je všetko čudne, opel ti papier ani za peniaze nedá a ty druhy len chcú iba peniaze, takže za peníze i v Praze dúm!
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957