Pamatuju si tu nehodu a jak se vše tady řešilo ale teď fakt nechápu proč to tady vzpomínáš,za 5 let sem prožil tolik pádú a vzestupů,že to ví jen můj okruh lidí a né to tady řešit pře forum,které je o autách.Nic ve zlím ale toto se stává deňne.Tohle forum není o tom,že se stalo to,že ti manželka vzala prachy,to astru nespraví ani neprodá....
NIC VE ZLÉM,můj pocit....
Ať se ti daří
5 let od mé tragédie.....
Re: 5 let od mé tragédie.....
Opel Astra Caravan,2.0DTI N-joy 2003
- Reklama
Re: 5 let od mé tragédie.....
Mi dva se asi nechápeme, mi vůbec nejde o to že mi shrábla peníze- byly na chod rodiny určené. Jde mi o to, že mi nepřipadá normální aby žena nechala vyhodit svého manžela který se zranil při autonehodě. To je asi vše. Nikdy i když jsem byl zdráv a dokonce ani po nehodě jsem na ní nevztáhl ruku, zařídil jsem jí byt a to i s pastovým bazénem, a ona jen proto že si myslela že se práci vyhýbám a důchod mi stačí mě nechala zbít a vyhodit s tohoto zařízeného bytu? Vím že jsem to tady už psal, ale opravdu si kamarádi dávejte pozor na investice do bydlení, nikdy nemůžete vědět jak by se zachovala ta vaše/váš.mesr píše:Pamatuju si tu nehodu a jak se vše tady řešilo ale teď fakt nechápu proč to tady vzpomínáš,za 5 let sem prožil tolik pádú a vzestupů,že to ví jen můj okruh lidí a né to tady řešit pře forum,které je o autách.Nic ve zlím ale toto se stává deňne.Tohle forum není o tom,že se stalo to,že ti manželka vzala prachy,to astru nespraví ani neprodá....
NIC VE ZLÉM,můj pocit....
Ať se ti daří
ASTRA LA VISTA