Povinné ručení
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Povinné ručení
Bohužel u nás , hlavně po schválení nového občanského zákoníku začali být pojišťovny ještě větší kurwy než doteď. Jakmile ti není nad 25 tak budeš cálovat jak mourovatej.
Věk má hlavní vliv. Dále najeté bonusy (někteří pojišťováci umí doplnit 36 měsíců nebo převést bonusy z někoho , třeba z rodičů)
Bydliště, objem motoru a kilowattáž.
V poslední řadě i to jestli je provozovatel stejný jako pojistník a typ platby.
7k je bohužel dnes normál ...
Co doporučím je udělat pojistníka z někoho známýho, nejlépe nad 50 , ideálně důchodce
ten má třeba plný bonusy a pak jsi schopen se dostat třeba na 3-4 tisíce...
Věk má hlavní vliv. Dále najeté bonusy (někteří pojišťováci umí doplnit 36 měsíců nebo převést bonusy z někoho , třeba z rodičů)
Bydliště, objem motoru a kilowattáž.
V poslední řadě i to jestli je provozovatel stejný jako pojistník a typ platby.
7k je bohužel dnes normál ...
Co doporučím je udělat pojistníka z někoho známýho, nejlépe nad 50 , ideálně důchodce
ten má třeba plný bonusy a pak jsi schopen se dostat třeba na 3-4 tisíce...
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
- Reklama
-
Naše mesto je skôr take stredne zo 100tis obyvaťelmi!
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Já to mám na otce, před dvěma lety jsem platil 1472 Kč za rok, letos nejlevnější co se dalo sehnat bylo za 1916 Kč. A to už jsem potřetí změnil pojišťovnu Jinak bych taky platil kolem 7 tisíc a to se prostě nevyplatí.
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
Tak zatím jsem sehnal za 5 000 Kč. Lepší než 7 000, ale stejně je to drahý....
Bertone 1.8 xe
-
- Kontaktovat uživatele:
Udělej si tu pojistku na někoho jak jsem psal viz. výše.
jerry: nevím jak u Vás na SVK máte nastaven obč. zákoník ale tady z povinnka se cáluje výjezd izs + škody + ušlý zisky ale to nejen v práci ale pokud třeba zaviníš nehodu a poškozenému polámeš ruce on je půl roku nepoužije a jako vedlejšák má výrobu a prodej modelů nebo šití historických oděvů a u soudu dokáže že z toho měl zisk tak to ušlý taky platíš ty.
V praxi to pak znamená že když rozbouráš autobus japonců okamurovi cestovky nebo poškodíš sloup el. vedení a odstavíš fabriku tak to jde všechno z tvý pojistky. A na takovýhke legrácky ti 60 melounů někdy ani nemusí stačit...
Našli se i tací co to začli zneužívat. Třeba u nás v HK byla taková rodinka jejichž lehce retardovaný synek měl velmi speciální dioptrické brýle a vydělával tím že skákal pod auta....až na třetí případ soud uznal že to udělal naschvál.
Dál na cenu má vliv zdali chceš krytí jen po ČR nebo celosvětově a výše pojistého krytí 35mil , 60mil , ...
jerry: nevím jak u Vás na SVK máte nastaven obč. zákoník ale tady z povinnka se cáluje výjezd izs + škody + ušlý zisky ale to nejen v práci ale pokud třeba zaviníš nehodu a poškozenému polámeš ruce on je půl roku nepoužije a jako vedlejšák má výrobu a prodej modelů nebo šití historických oděvů a u soudu dokáže že z toho měl zisk tak to ušlý taky platíš ty.
V praxi to pak znamená že když rozbouráš autobus japonců okamurovi cestovky nebo poškodíš sloup el. vedení a odstavíš fabriku tak to jde všechno z tvý pojistky. A na takovýhke legrácky ti 60 melounů někdy ani nemusí stačit...
Našli se i tací co to začli zneužívat. Třeba u nás v HK byla taková rodinka jejichž lehce retardovaný synek měl velmi speciální dioptrické brýle a vydělával tím že skákal pod auta....až na třetí případ soud uznal že to udělal naschvál.
Dál na cenu má vliv zdali chceš krytí jen po ČR nebo celosvětově a výše pojistého krytí 35mil , 60mil , ...
-
To sice nakukaju do zmluvy, ale poškodeny aj tak zväčšia dostane velke hovno alebo jeho zlomok! Všetke korporativne spoločnosti nevinimajuc poistovne sú nastavene v zmluvnych podmienkach uplne identicky, takže to same bude platiť aj u nas.Absinth píše: výše pojistého krytí 35mil , 60mil , ...
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
To já mám Kooperativu a platím 6151kč a to tam mám pojištěný přední okno atd
1.Opel Omega A 2.0 Benzín
2.Opel Astra G Cupé Bertone Benzín 1.8 (92Kw) Z18XE nyní
Přerov
Mé fotky lze použít jen s mým souhlasem
Přerov
Mám taky koop se živlem a okny do 5T a platím 4T ročně, platba čtvrtletně
Mobil : 602318645
Já sem zapoměl dodat mám roční
1.Opel Omega A 2.0 Benzín
Přerov
Přerov
-
- Kontaktovat uživatele:
Jerry: tak u vás asi nejsou takový židi ano a poškozeny dostane skoro nic pokud to pak netahá přes soudy kt. Pracují velmi pomalu a vse se táhne.
Tady si bohužel nechame všechno líbit. A vyhlídku do budoucna že by zlevnily vidím asi jako tanečník s dřevěnou nohou po 4 letech nucenych praci.
Třeba generali ted jde s tim ze zafixuje cenu povinneho na 3 roky. Jenze uz se nezmini ze kdyz způsobis nehodu tak to padá a zvednou pojistné klidne o 100%
Tady si bohužel nechame všechno líbit. A vyhlídku do budoucna že by zlevnily vidím asi jako tanečník s dřevěnou nohou po 4 letech nucenych praci.
Třeba generali ted jde s tim ze zafixuje cenu povinneho na 3 roky. Jenze uz se nezmini ze kdyz způsobis nehodu tak to padá a zvednou pojistné klidne o 100%
- monty.roman
tak u mě letos 2450,- ročně u ČP, pojištěno na mě, bonus uplatněn od rodinného příslušníka.
předtím Generali - felda 1.3 pojištěna původně za 2400,- ročně, po 1.1.2014 zvýšili na 3460,- (žádná pojistná událost, věk nad 25 byl...prý příspěvek na hasiče )
teď jen čekám, kolik to zas bude po novém roce
předtím Generali - felda 1.3 pojištěna původně za 2400,- ročně, po 1.1.2014 zvýšili na 3460,- (žádná pojistná událost, věk nad 25 byl...prý příspěvek na hasiče )
teď jen čekám, kolik to zas bude po novém roce
[b]Astra G sedan 1.8, X18XE1, 100 edition, Ethanol E85, OPCOM 1.39 ENG[/b]
Galerie zde: http://1drv.ms/1JE7gpZ
Galerie zde: http://1drv.ms/1JE7gpZ
- DJTommek
- Kontaktovat uživatele:
Když sem píšete své zkušenosti, napište podrobnější informace, jako pojišťovnu, věk, město (nebo počet obyvatel) apod., cenu (i období) a další info.
Já sháním nějakou pojišťovnu, zatím jezdím na otce, ale ten se bojí o své bonusy, kdybych měl nějakou událost, tak si sháním vlastní.
monty.roman: Převést bonusy od rodinného příslušníka jsem nenašel, resp. když jsem obvolával známé u pojišťoven tak mi bylo řečeno že ne.
Já sháním nějakou pojišťovnu, zatím jezdím na otce, ale ten se bojí o své bonusy, kdybych měl nějakou událost, tak si sháním vlastní.
monty.roman: Převést bonusy od rodinného příslušníka jsem nenašel, resp. když jsem obvolával známé u pojišťoven tak mi bylo řečeno že ne.
Zdarec,přecházel jsem z Axa do Axa, před týdnem, jelikož mi to zdražili a já jsem prostě tolik platit nechtěl. Když jsem si to uzavíral u té samé spol AXA, tak jsem startoval na 2680kč 35/35 milionu škoda, ale vzal jsem si tu dražší 70/70 milionů škoda + všechny skla (budu to potřebovat) 790kč, dohromady budu platit,ročně 3832kč.Je mi přes 40let a auto mám napsané na sebe, město Úsov 1400 obyvatel.
Je zajímavé, že stejná pojišťovna mě to zdraží a vyplatí se u té samé vzít novou smlouvu, tohle nepochopím.
Axa má pojištění už od těch 2680kč, potom 2980kč,3100kč atd. je to bez skla.
Před tím jsem měl 3roky Tryglav, vše v pohodě,kdo tvrdí že jsou na nic,KECÁ. U Tryglavu jsem měl havárii, 100000tis kč škoda, pojišťovna vše zaplatila, já nic, pouze 2500kč pokutu a když jsem se pojisťoval znovu a u té samé pojišťovny, dostal jsem opět všechny bonusy a stálo mě to opět pouhých 2890kč. Já si zatím nemůžu s výběrem pojišťovny stěžovat. Hledám to na internetu - Klik pojištění, nebo epojištění, nebo tak nějak, je toho hodně.
Takže se toho nebojte.
Mám 2,0 dti 16v, 74kw 2003.
Je zajímavé, že stejná pojišťovna mě to zdraží a vyplatí se u té samé vzít novou smlouvu, tohle nepochopím.
Axa má pojištění už od těch 2680kč, potom 2980kč,3100kč atd. je to bez skla.
Před tím jsem měl 3roky Tryglav, vše v pohodě,kdo tvrdí že jsou na nic,KECÁ. U Tryglavu jsem měl havárii, 100000tis kč škoda, pojišťovna vše zaplatila, já nic, pouze 2500kč pokutu a když jsem se pojisťoval znovu a u té samé pojišťovny, dostal jsem opět všechny bonusy a stálo mě to opět pouhých 2890kč. Já si zatím nemůžu s výběrem pojišťovny stěžovat. Hledám to na internetu - Klik pojištění, nebo epojištění, nebo tak nějak, je toho hodně.
Takže se toho nebojte.
Mám 2,0 dti 16v, 74kw 2003.
-
- Kontaktovat uživatele:
Musíš mít schopnýho pojišťováka na převod bonusů.
Na přepážce nebo na telefonu jsou většinou lidi co neznají jak a co a nebo nemají ty správné nitky.
Pokud pojišťovák dělá pro třeba brokers, ovb , xxx finance atp. tak tyhle společnosti mají uplne jinou nabídku produktů za úplně jiné peníze.
Na přepážce nebo na telefonu jsou většinou lidi co neznají jak a co a nebo nemají ty správné nitky.
Pokud pojišťovák dělá pro třeba brokers, ovb , xxx finance atp. tak tyhle společnosti mají uplne jinou nabídku produktů za úplně jiné peníze.