Svetlomety
- west rider
Re: Svetlomety
Svetla nevim jakou maji znacku jsou to nejake fejky znas to A strikal jsem nejdriv plnicem a pak obyc. cernym matnym sprejem z bauhausu svetla se po rozebrani nemlzi. Funguji jako kdyz jsem je koupil...
Opel Astra G 1.4 16V
- Reklama
Ahoj, mám stejný problém se světlomety bylo mi řečeno, že je to zapříčiněno nekvalitními žárovkami a proto bych se vás chtěl zeptat zda nemáte tip na nějaké kvalitnější které by tento efekt nedělaly.
Mám v plánu je nechat vyleštit, osadit kvalitními žárovkami a frčet zas dále na silnice
děkuji za možné rady
Mám v plánu je nechat vyleštit, osadit kvalitními žárovkami a frčet zas dále na silnice
děkuji za možné rady
já sem je dal na 15 min do trouby na 65°C a šly rozlepit nádherně, rozlepoval sem i depa a ty nešly tak dobřelangdon2 píše:Ako si ich otvaral? Dal si ich do truby? Ak, na aku teplotu, a ako dlho? Stale sa chcem pustit do opravy mojich starych Hella xenonov.. tie DEPO nie su zle, ale neviem..
zrovna minulej tejden sem rozdělal stříbrný hella xenony z 2.2 co mam na díly a udělal jsem z nich krásný "nový" černý xenony, vyměnil sem ten stříbrnej rámeček za černej (pasuje z klasickejch světel) a dal sklo z novejch hella obyč světel, zároveň jsem je vyčistil od špíny, a vyčistil čočku, jednoho krásnýho dne je dám na opc, ale to až bude v ardenblau
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- bravecrow
- Kontaktovat uživatele:
Čusek,
Rozmýšľam nad novými svetlometmi, samozrejme by som šiel do nejakej repliky (tož na Helly nie je )ALE.
Foter si kúpil na svoju Astru z DEPA a vidím tam problém. Jako sú krásne, číre, no fešandy,... ale pri nastavovaní svetiel to do boha svieti ako obyčajná ručná baterka. Teda žiadne krásne "véčko" ako majú svietiť normálne ale len kruhový lúč ako z baterky. A dvakrát nepoviem, že za to bude pofakovaný na STK-čke. Preto sa mi do tých od DEPA nechce aj keď majú pre mňa priaznivú cenu. Ako to teda je s tými DEPO alebo iná low end značka? Ak ich niekto má, STK v pohode? Skúste napísať, díky moc.
Rozmýšľam nad novými svetlometmi, samozrejme by som šiel do nejakej repliky (tož na Helly nie je )ALE.
Foter si kúpil na svoju Astru z DEPA a vidím tam problém. Jako sú krásne, číre, no fešandy,... ale pri nastavovaní svetiel to do boha svieti ako obyčajná ručná baterka. Teda žiadne krásne "véčko" ako majú svietiť normálne ale len kruhový lúč ako z baterky. A dvakrát nepoviem, že za to bude pofakovaný na STK-čke. Preto sa mi do tých od DEPA nechce aj keď majú pre mňa priaznivú cenu. Ako to teda je s tými DEPO alebo iná low end značka? Ak ich niekto má, STK v pohode? Skúste napísať, díky moc.
Opel Astra G 2005 - 1.4 16V - Z14XE
-
Možno že máš voľaaaky fake Depo, ja už mám na zafke asi tretiu sadu od Depo a stale spokojnosť, kde si ich kupoval?bravecrow píše:Čusek,
DEPA a vidím problém. Jako sú krásne, číre, no fešandy,... ale pri nastavovaní svetiel to do boha svieti ako obyčajná ručná baterka. Teda žiadne krásne "véčko" ako majú svietiť normálne ale len kruhový lúč ako z baterky. A dvakrát nepoviem, že za to bude pofakovaný na STK-čke. Preto sa mi do tých od DEPA nechce aj keď majú pre mňa priaznivú cenu. Ako to teda je s tými DEPO alebo iná low end značka? Ak ich niekto má, STK v pohode? Skúste napísať, díky moc.
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
- bravecrow
- Kontaktovat uživatele:
Priamo depoauto, aj uchytenie žiarovky nejaké divné. Takže máš DEPO a zatiaľ spokojnosť ? Ceny cca 25-30€ tuším tak nejako dal foter za ne. Moje už nejdú vybrúsiť, tak pojdem do výmeny. Chcel som tie NJOY a cena je tam do 30€ čo je pre mňa fajn.
Opel Astra G 2005 - 1.4 16V - Z14XE
-
- Kontaktovat uživatele:
Depa skoro vždy svítej na nic...
Pokud už nelze rozleštit (což je divné)
koupil bych jeté orignály.Origo světlům se žádná kopie nevyrovná )
Pokud už nelze rozleštit (což je divné)
koupil bych jeté orignály.Origo světlům se žádná kopie nevyrovná )
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
Absinth dovoľujem si nesúhlasiť s tvojím postom. Mám kópie originálnych xenónov pre astru od DEPA a porovnával som to s kamarátovými hellami (tak isto xenonády - nové!) a DEPA svietili prinajmenšom rovnako dobre ak nie o chlp lepšie (rozptyl svetla bol širší) a nie som jediný s týmto názorom. Takže tuto pánko mal asi smolu pri kúpe alebo čo....hold nie vždy trafí človek správny kus...
Moje prvé auto: Astra G 3door X16XEL - R.I.P
Moje terajšie auto: Astra G Bertone Coupé Z20LET
In memoriam Paul Walker - R.I.P
Kód: Vybrat vše
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=46&t=18192
Kód: Vybrat vše
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=50&t=25292
-
- Kontaktovat uživatele:
Xenony jsou hodně o čočce
Mám poznatky a zkušenosti s halogenem. nikoli xenon.
mj. ohledně porovnání svítivosti hraje roli stáří světel, staří samotné xenon žárovky, svítivost v lumenech a teplota v kelvinech, zašlost plexi světel. Takže toho je víc
Mám poznatky a zkušenosti s halogenem. nikoli xenon.
mj. ohledně porovnání svítivosti hraje roli stáří světel, staří samotné xenon žárovky, svítivost v lumenech a teplota v kelvinech, zašlost plexi světel. Takže toho je víc
Naposledy upravil(a) Absinth dne 19 říj 2014, 01:42, celkem upraveno 1 x.
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
mam fungl nový světlo hella njoy, kdyby sis sehnal to druhý tak máš vystaráno, chci za něj 1500
Vojto ty máš pravé světlo njoy? protože o levém bych věděl za dobrý peníze, taky orig. opel prý a vypadá celkem slušně
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
neví někdo jaké těsnění má přijít pod světlo, mezi světlo a nárazník? mám tam po něčem zbytky, asi to někdo urval..jakoby zbytky oboustranné pěnové pásky nebo co to
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
Dneska jsem zjistil, že mi do předního světla zatejká. Dá se s tím něco dělat nebo ho mám rovnou vyměnit?
Mám náhradní, ale chtělo by rozleštit. Předpokládám, že třeba pasta na rozleštění laku by tomu mohla trochu pomoct. Ale čím to pak stříknout aby nebylo za chvíli zaslepený znovu?
Mám náhradní, ale chtělo by rozleštit. Předpokládám, že třeba pasta na rozleštění laku by tomu mohla trochu pomoct. Ale čím to pak stříknout aby nebylo za chvíli zaslepený znovu?
Bertone 1.8 xe
vem fén, vymontuj všechny žárovky ze světla a pořádně to profoukej a pak nech ještě nějakou dobu otevřené..nejlíp na sluníčku. Jinak zkontroluj gumové manžety ze zadu světla..taky mi to dělalo, pak se to na nějakou dobu spravilo jak jsem světlo profokl teplým vzduchem (cca 20 minut), pak se to objevilo ještě jednou a teď 2 měsíce klid.
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
světlo mam pravý a na nárazník patří toto http://www.opelmarket.cz/dily/tesneni-p ... 27-60.htmlpejee píše:Vojto ty máš pravé světlo njoy? protože o levém bych věděl za dobrý peníze, taky orig. opel prý a vypadá celkem slušně