Výměna elektronického čerpadla za mechanické
Re: Výměna elektronického čerpadla za mechanické
no tak plyn ti asi vadí do klimy z toho důvodu, že astra F s tímhle motorem buď neměla klimu a nebo měla více místa v inkriminovaném prostoru. Ten prostor si tam prostě musíš nějak udělat...
- Reklama
-
pan mechanik co mi naposledy daval do poriadku astru mi odpovedal na tuto temu : ono to ide len to nie je ono. robil to uz par krat ako z nudze cnost aj na mazde.
AG 1.7td 50kw
taky jsem to dělal už několikrát a vždycky to bylo ono...
Lidičky mám problém s mím čerpadlem dokážete ho někdo opravit? Nebo jakoukoli radu?
čekám na chyby až mi je kamarád pošle boužel mi lehnul mobil.
Děkuji vám za každou radu.
čekám na chyby až mi je kamarád pošle boužel mi lehnul mobil.
Děkuji vám za každou radu.
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
ELEKTRIKÁŘSKÉ PRÁCE,Realizace FVE ELEKTRÁREN PLZEŇ a její široké okolí. více po sz
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
ELEKTRIKÁŘSKÉ PRÁCE,Realizace FVE ELEKTRÁREN PLZEŇ a její široké okolí. více po sz
Tak čerpadlo "úspěšně" vyměněné, auto po chvilce nastartuje na naftu, ale pak chcípne. V jednom programu jsme se dočetli že u mechanického čerpadla vstřiky otevírají na tlaku 160 a u elektronického 140, tak se chci zeptat zda se nemusí měnit i vstřiky. Předem díky za info