Žirafa 2.0 DTi 74kw, 16valve,rv 03 Olomouc + Pokračování
Re: Žirafa 2.0 DTi 74kw, 16valve,rv 03 Olomouc + Pokračování
Konečně jsem dodělal to podsvícení budíků a palubní desky.
Zatím dávám foto jen budíků před a po a ještě za denního světla.
Tohle jsou původní originál budíky
A tohle jsou budíky předělané i s ručičkami,které jsou s Felicie a zkrácené na patřičný rozměr.
A večer to svítí úplně suprově,ale i přes den jde vidět,že jsou zapnuté světla,to se u jantarového podsvícení říct rozhodne nedalo.
Zatím dávám foto jen budíků před a po a ještě za denního světla.
Tohle jsou původní originál budíky
A tohle jsou budíky předělané i s ručičkami,které jsou s Felicie a zkrácené na patřičný rozměr.
A večer to svítí úplně suprově,ale i přes den jde vidět,že jsou zapnuté světla,to se u jantarového podsvícení říct rozhodne nedalo.
- Reklama
není to spíš ručička z Fabie než z felicie?
Born From Jets
-
- Kontaktovat uživatele:
řeknu ti ...ty původní budíky byly hezčí.. tohle je krok zpet.
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
Mozno to svieti lepsie,ale fakt tie stare boli lepsie,ale mozno ide o zvyk
Tak berem spat.Cez den nic moc,ale v noci parada
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
souhlas. Já to udělal do modré a bohužel i když jsme použil vysoce svítivé led diody tak palubní displej ve dne vůbec nevidím... Musím to pošéfovat jinak. Ta červená je good ale dost agresivní.Gorbo1 píše:Tak berem spat.Cez den nic moc,ale v noci parada
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
Nazdar Marťas,to jsem si myslel,když jsem dělal podsvícení,že modrá bude problém,že moc nesvítí a rozhodně bude dražší než červená.
Pokud ti svítí málo Mid displej,podívej se,jakou barvu Pvc pod displejem máš,jelikož ti OSLY v Oplu dělali žluté,to jsem měl já a tak jsem to rozebral,ale bohužel jsem zrušil displej a bílé,to jsem si všiml na vrakáču,když mi dal na výběr ze 3Mid displejů.Pokud tam máš žlutý,skus se domluvit na vrakáču ať ti tvůj vymění za bílí,ale pokud to nebude pro tvůj typ motoru,tak musíš jít do Opla,ať ti přehrají software,jelikož by ti to ukazovalo špatně spotřebu,jako mě,stojí to 320kč,nebo nějak tak.Dal jsem tam ten s bílím PVC a svítí to nádherně,čitelně i za denního světla
Jinak,agresivní barva ta črvená se ti může zdát,já to měl na max. svícení,multimetr na max.
Takhle to svítí ve tmě a fotím to s bleskem a MID displej stejně svítí i přes ten blesk,jde krásně přečíst.
A takhle to svítí normálně přes den,ale nesvítí na to sluníčko a i kdyby na to svítilo přesně sluníčko,tak by to bylo stejně vidět.
Pokud ti svítí málo Mid displej,podívej se,jakou barvu Pvc pod displejem máš,jelikož ti OSLY v Oplu dělali žluté,to jsem měl já a tak jsem to rozebral,ale bohužel jsem zrušil displej a bílé,to jsem si všiml na vrakáču,když mi dal na výběr ze 3Mid displejů.Pokud tam máš žlutý,skus se domluvit na vrakáču ať ti tvůj vymění za bílí,ale pokud to nebude pro tvůj typ motoru,tak musíš jít do Opla,ať ti přehrají software,jelikož by ti to ukazovalo špatně spotřebu,jako mě,stojí to 320kč,nebo nějak tak.Dal jsem tam ten s bílím PVC a svítí to nádherně,čitelně i za denního světla
Jinak,agresivní barva ta črvená se ti může zdát,já to měl na max. svícení,multimetr na max.
Takhle to svítí ve tmě a fotím to s bleskem a MID displej stejně svítí i přes ten blesk,jde krásně přečíst.
A takhle to svítí normálně přes den,ale nesvítí na to sluníčko a i kdyby na to svítilo přesně sluníčko,tak by to bylo stejně vidět.
Kleinakova Žirafka 2,0 DTi 16v Olomouc+Podsvícení
Takže pánové,pokusím se vám popsat,co mě všechno potkalo,když jsem si řekl a samozřejmě jsem to viděl tady na fóru,že předělám podsvícení palubovky a všeho,co se týká podsvíceni.Rozhodl jsem se pro červenou ,prostě pro to,že modrá je okoukaná,myslím si i dražší,možná a nemám k ní takový přístup,jako k červené,jelikož mám kamaráda v elektro a mají tam na prodej i diodové osvětlení.
Takže jsem odstrojil palubovku,pro mě bylo lepší,sundat i volant,rozhodně je to jednoduší a vymazání airbagu neřeším,na to mám dalšího kamaráda,a ten mi tyto kraviny dělá za dara ,jinka je pravda,že bez kamarádů bych byl v pr.eli a samozřejmě bez rad,tady z Fóra.
Po sundání palubovky jsem se pustil do podsvícení přepínače světel s mlhovkami a multimetrem.
Konektor pro osvětlení je zde.
Odstranil jsem tu malou diodku a dal jsem tam červenou vysoce svítivou,plus pásek červených diod.
Dále jsem oddělal žárovku,kde bila klasická žárovka a do otvoru po ní jsem napájel dvě červené a jednu bílou,opět vysoce svítivé.
Propojil jsem zadní diodu s předními a na předek jsem nalepil pásek s led diodami,později se ukázalo,že to byla dobrá volba.Dále jsem volné místa polepil alobalem,ať se co nejvíce odráží světlo.
A takhle to dopadlo,je to foceno v úplné tmě.
Je toho hodně,tak to sem budu dávat po částech.
Takže jsem odstrojil palubovku,pro mě bylo lepší,sundat i volant,rozhodně je to jednoduší a vymazání airbagu neřeším,na to mám dalšího kamaráda,a ten mi tyto kraviny dělá za dara ,jinka je pravda,že bez kamarádů bych byl v pr.eli a samozřejmě bez rad,tady z Fóra.
Po sundání palubovky jsem se pustil do podsvícení přepínače světel s mlhovkami a multimetrem.
Konektor pro osvětlení je zde.
Odstranil jsem tu malou diodku a dal jsem tam červenou vysoce svítivou,plus pásek červených diod.
Dále jsem oddělal žárovku,kde bila klasická žárovka a do otvoru po ní jsem napájel dvě červené a jednu bílou,opět vysoce svítivé.
Propojil jsem zadní diodu s předními a na předek jsem nalepil pásek s led diodami,později se ukázalo,že to byla dobrá volba.Dále jsem volné místa polepil alobalem,ať se co nejvíce odráží světlo.
A takhle to dopadlo,je to foceno v úplné tmě.
Je toho hodně,tak to sem budu dávat po částech.
ju vypadá to výborně...u mě spíše by vyhrála zelená...ale jak to tak vypadá budu muset někoho zaplatit aby mi to udělal bo to vypadá dost hruzostrašně pro mé schopnosti
Zafira 1.8 LPG-čko Z18XE
Zafira 1.8 LPG. X18xe
Škoda Felicie 1.3 a 1,6 - LPG 2000 a 1996
Škoda Octavie 2.0 LPG 2001
Škoda Rapid LPG
Zafira 1.8 LPG. X18xe
Škoda Felicie 1.3 a 1,6 - LPG 2000 a 1996
Škoda Octavie 2.0 LPG 2001
Škoda Rapid LPG
ZDRAVÍM všechny příznivce zde na Fóru, po pár měsících jsem opět zde ,mám pár postřehů a některé i se zahraničí,nějakou tu fotografii, ale za tu dobu co jsem tu nebyl, už ani nevím, jak se sem ty fotky vkládají a všiml jsem si, že některé fotky, co jsem tady měl, už nefungují, píše to Not Fund, což mě docela mrzí.
Chtěl bych vás požádat o pomoc ohledně své Zafiry. Mám nějaké problémy s ventilátorem, přestal foukat, klapky fungují, když přepínám klimatizaci, tak jdou slyšet, že jsou funkční, ale žádný vzduch nefouká. Než se do toho pustím,chtěl bych se vás zeptat, zda má někdo z vás s tím to problémem zkušenost. Zima se blíží a nefunkční ventilátor opravdu není nic co bych potřeboval.Přemýšlel jsem nad pojistkou, tam bych začal.
Potom taky na zimu, zrcátka. Měl bych je mít vyhřívané, ale nejsem si jist, že to funguje jak má, tohle asi než začne mrznout nezjistím. Jak se vlastně to vyhřívání zapíná? Nejsem hňup, jen se chci přesvědčit, že to dělám správě.
Díky za jaké koliv info.
Chtěl bych vás požádat o pomoc ohledně své Zafiry. Mám nějaké problémy s ventilátorem, přestal foukat, klapky fungují, když přepínám klimatizaci, tak jdou slyšet, že jsou funkční, ale žádný vzduch nefouká. Než se do toho pustím,chtěl bych se vás zeptat, zda má někdo z vás s tím to problémem zkušenost. Zima se blíží a nefunkční ventilátor opravdu není nic co bych potřeboval.Přemýšlel jsem nad pojistkou, tam bych začal.
Potom taky na zimu, zrcátka. Měl bych je mít vyhřívané, ale nejsem si jist, že to funguje jak má, tohle asi než začne mrznout nezjistím. Jak se vlastně to vyhřívání zapíná? Nejsem hňup, jen se chci přesvědčit, že to dělám správě.
Díky za jaké koliv info.
Vzhrievanie spatnych zrkadiel zapnes tym istym tlacitkom ako vyhrievanie zadneho okna.A zistis funkcnost aj ked nemrzne.U nas teraz po ranu ich mam zarosene,stlacim vyhrievanie a hotovo
Díky Gorbo, tak to budu muset počkat až nebude u nás na Moravě, konkrétně v Olomouci tak pěkně A když já chodím do práce, tak je hezky i v zimě,jelikož jedu až na půl osmou. Ale díky za radu, dělám to tak stejně, to ji mě uklidnil
Tady je jedna Zafča z Tuniska. Ale byla jediná co jsem viděl A rozhodně, všechny auta tam vypadali stejně, nestarají se o ně, jako tady u nás, prostě užitkové vozy.
Ještě jednou Gorbo díky, díky tobě my jdou vkládat i fotky, nějak se to totiž rozchodilo.
Ještě jednou díky
Zafira byla dovoz NL . Jelikož většina aut byla dovoz z Evropy. Tunisko je taková horší Francie, je to vidět a slyšet všude,mluví se Francouzky, jezdí tam samí Citroen, Peugeot, Renault, obchody Carrefour. Zafča byla jediná co jsem viděl.
Ještě jednou díky
Zafira byla dovoz NL . Jelikož většina aut byla dovoz z Evropy. Tunisko je taková horší Francie, je to vidět a slyšet všude,mluví se Francouzky, jezdí tam samí Citroen, Peugeot, Renault, obchody Carrefour. Zafča byla jediná co jsem viděl.