Žofka :) nové foto str.4,8 a 19!!!
Re: Žofka :) nové foto str.4,8 a 19!!!
Ano,kukni na moju
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
U nas v Usti taky jezdi jedna modra a vypada to bez nich opravdu lepe
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- p.somik
- Kontaktovat uživatele:
Myslím že v posledních letech výroby se hagusy dávali do vyšších výbav, nebo byly za příplatek.
Stejná situace je teď i s Zafirou classics.
Stejná situace je teď i s Zafirou classics.
ZAFIRA 1,8i 16V 2003 Z18XE, TC,AUT.KLIMA, PC,TEMPOMAT,LPG sekvenční BRC(od 63.000km)
OP-COM v PL, EN, CZ + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)
OP-COM v PL, EN, CZ + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)
Originál bez hagusů jsem na vlastní oči neviděl nikdy Ono se snad připlácelo za to, že je zafira mít nebude, tak to nikdo nechtěl
Zafira si tedy získala zpět své místo, a protože to není doma jediné auto, tak mám čas si s ní pohrát Tak snad vše dobře dopadne, ještě čekám na poslední díl a jdu to dát dokupy Bude to zase kočička
Zafira si tedy získala zpět své místo, a protože to není doma jediné auto, tak mám čas si s ní pohrát Tak snad vše dobře dopadne, ještě čekám na poslední díl a jdu to dát dokupy Bude to zase kočička
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
www.dopravak.cz
Super nápad s lištama ,už vím co udělám stěma hroznejma hagusama ( hrozná oxidace pod barvou ) na Esmeraldě.
Díky pane za ideu.
A Žofce přeji brzké uzdravení
Díky pane za ideu.
A Žofce přeji brzké uzdravení
Opel Astra H GTC 1.9 CDTI 110 kW
pajakuv ASTROLET.
Opel Astra G caravan 2.2 DTI Y22DTR r.v.2004 .....EX
pajakova Esmeralda, EGR šidítko by Alzafir od 254 500 km
pajakuv ASTROLET.
pajakova Esmeralda, EGR šidítko by Alzafir od 254 500 km
Pajak7: Díky Jinak jestli máš Géčko, tak sehnat lišty bude daleko jednodušší...ale moje verze je pravda levnější a díky karbonové folii i hezčí
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
Nazdar JoeLy, dlouho jsem tady neby, měl jsem nějaké problémy, dlouho jsem se nemohl ani znovu přihlásit, ale už to jde.
Hele,ta nálepka na panelu vypadá pěkně,taky jsem o tom přemýšlel, ale znáš to, co neuděláš hned, neuděláš nikdy
Jinak Zafču jsem bez hagusů opravdu neviděl. Nemůžu posoudit z fotky mi to moc pěkně nevypadá
Hele,ta nálepka na panelu vypadá pěkně,taky jsem o tom přemýšlel, ale znáš to, co neuděláš hned, neuděláš nikdy
Jinak Zafču jsem bez hagusů opravdu neviděl. Nemůžu posoudit z fotky mi to moc pěkně nevypadá
A můžu tě poprosit o pomoc? Třeba na SZ, nebo na emailu??? Nezdržím tě.
Jasně..poslal jsem SZ
Až bude Žofka hotová, tak ji umyju a nafotím lépe Mě se to teda líbí fakt víc, než s hagusama...hlavně je to nezvyk A o atypický vzhled nám přece jde )
Až bude Žofka hotová, tak ji umyju a nafotím lépe Mě se to teda líbí fakt víc, než s hagusama...hlavně je to nezvyk A o atypický vzhled nám přece jde )
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
Takže už jen ta ŘJ motoru, kterou mám přislíbenou a Zafira bude jezdit jak zamlada Nakonec se bude hodit, nějak se nám začíná rozrůstat rodina
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
Tak řj vyměněná, jede ok Teď mě trápí dávkování vzduchu..Diag píše na střídačku lambdu a váhu vzduchu. Lambda je nová, ale bůhví, jestli není vadná právě ona. Na diag při puštěném motoru ukazuje nějaké hodnoty a pak chvíli nulu a pak zase něco a pak zase nic. Váhu vzduchu jsem sice vyoperoval, ale zase jak poznám, že je vadná, že ano..
Existuje nějaká finta, jak na to přijít? Třeba při chodu motoru jedno z toho odpojit a buď to zdechne nebo ne?
Existuje nějaká finta, jak na to přijít? Třeba při chodu motoru jedno z toho odpojit a buď to zdechne nebo ne?
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
nejlevnějc tě přijde sehnat si kamoše se stejným motorem a ty váhy přehodit a sledovat co to udělá s jeho autem a s tvím pak jednoznačně diagnostika a live data... Jestli ti špatně funguje cokoliv co má vliv na směs zákonitě ti to vyhodí i lambda a obráceně. Já teďd řešil taky problémy s mou zafirou ale.. stačila banalita - resetovat řj. (odpojit na hodinu baterii - raději jsem dal dvě a nechat to. pak zapojit a jupí auto jede jako před tím. (zatím ) Zkus to za to nic nedáš.
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
Takhle to vypadá Bez hagusů
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
SUPER hned to je uplně jiné auto ,zřejmě důvod proč to OPC nemá
Opel Astra H GTC 1.9 CDTI 110 kW
pajakuv ASTROLET.