Žofka :) nové foto str.4,8 a 19!!!
Re: Žofka :) nové foto str.4,8 a 19!!!
Dneska ti plyn nacpou kam jen budeš chtít. záleží na těch co to montují. Jde ale o to jesli si ale někdo troufne rozebrat půlku auta kvůli tomu aby ti dal do auta plyn
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
- Reklama
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Ty díry po sedadlech nejsou zas tak velký, aby se tam vešla nějaká standardní Toroidní nádrž - leda, že by jsi řezal podlahu a to je kravina.JoeL píše:Napadlo mě, jestli by se dala dát nádrž na plyn do podlahy místo třetí řady sedadel..ale to už by asi byla hoodně zakázková výroba (tedy extra drahá)
Další kravina. technicky neproveditelná do stávajícího auta a tedy 0 šance že to uděláš. To spíš zamrzne peklo . To si teda kup Zafiru Snowtrekker která je 4x4... Pokud jí vyrobily a nekecali...JoeL píše:Moc ji nechci dávat místo rezervy..protože tam možná jednou příjde diferák
Kup si nádrž místo rezervy, k tomu dojezdové malé kolo na vraku za 500kč a hotovo. popřípadě zkus vyhodit nádrž na benél jestli by se tam vešla nějaká další nádrž na LPG + třeba 20L nádrž na benál. ale zase co na to STK nevím...
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
Občas mívám sklony k šíleným nápadům Čtyřkolku z toho dělat nebudu i když by to pak pro mě bylo dokonalé auto LPG půjde klasicky místo rezervy, už jsem vybral i montážní firmu (MAT Servis, Zlín - mají dobré reference a i v rodině už pár plynů od nich jezdí)
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
www.dopravak.cz
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
neříkám, že kdyby ta zafira nebyla 4x4 že by se mi to nezamlouvalo! Hmmm to by pak byla supr kára! Pak dej reference
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
Tak tady mám kalkulaci na plyn, kdyby měl někdo zájem. Firma sídlí ve Zlíně a mají výborné doporučení:
1. Sekvenční vstřikování plynu STAG 4 PLUS, reduktor Alaska , vstřikovače Valtek 30,
nádrž místo rezervního kola cca 56 litrů, koncovka v nárazníku, nyní za akční cenu 24 500,- Kč
2. Sekvenční vstřikování plynu Landi Renzo Omegas EVO, reduktor LI, vstřikovače AEB, řídící jednotka AEB,
nádrž místo rezervního kola cca 56 litrů, koncovka v nárazníku, nyní za akční cenu 24 500,- Kč
3. Sekvenční vstřikování plynu Lovato Easy Fast, reduktor Lovato, vstřikovače Lovato, řídící jednotka Lovato,
4. Sekvenční vstřikování plynu BRC SQ 24, reduktor Genius, vstřikovače BRC, standardní řídící jednotka,
nádrž místo rezervního kola cca 56 litrů, koncovka v nárazníku, za cenu 30 900,- Kč ( za příplatek 2 tis kč je možné namontovat vyšší řadu řídící jednotky s označením Plug and Drive, která navíc komunikuje s OBD elektronikou auta)
Za příplatek 500,- Kč můžeme umístit tankovací hrdlo LPG pod víčko plnění benzinu.
Velikost nádrže je orientační. Po přesném zaměření a osobní schůzce bude velikost upřesněna společně s cenou.
Systém STAG je přední polský výrobek.
Landi Renzo je vynikající italský systém, který mimo jiné používá i koncern VW do nových vozidel.
Lovato je výborný italský výrobek s dlouholetou tradicí, v současné době spadající do koncernu Landi Renzo.
Italský systém BRC patří mezi absolutní špičku v oboru LPG a je velmi dobře technicky propracovaný.
Na vstřikovače u systému Lovato a Landi Renzo dáváme záruku 3 roky nebo ujetí 100 tis km!! Na vše ostatní je záruka 2 roky.
Ochrana motoru Flash Lube:
Napomáhá motoru v jeho vyšší životnosti, chrání sedla ventilů. Stojí 1600,- Kč v základní sadě.
U vozidel s komplikovaným sáním se navíc používá rozdělovník flash lube za cenu 900,- Kč.
Další možností ochrany motoru je Valve Protector . Ten chrání i plynové vstřikovače. Stojí 4200,- Kč.
Chránit motor lze i přivstřikováním benzínu během provozu na LPG, nicméně spotřeba benzínu je pak odvislá od stylu jízdy a může se pohybovat kolem jednoho litru benzínu na 100km. Není to palivo navíc jen se odečtě pár procent z množství plynu a nahradí se benzínem. Ekonomičtější je, ale použití technologie Flash Lube. Přivstřik benzínem je součástí pouze u sady BRC, Lovato a Landi Renzo a je jen na Vás jestli ji zapneme nebo ne. Cena 0,-
Veškeré ceny jsou uvedeny včetně DPH, montáže a dokladů k přihlášení. Zdarma je první kontrolní seřízení po montáži.
1. Sekvenční vstřikování plynu STAG 4 PLUS, reduktor Alaska , vstřikovače Valtek 30,
2. Sekvenční vstřikování plynu Landi Renzo Omegas EVO, reduktor LI, vstřikovače AEB, řídící jednotka AEB,
3. Sekvenční vstřikování plynu Lovato Easy Fast, reduktor Lovato, vstřikovače Lovato, řídící jednotka Lovato,
4. Sekvenční vstřikování plynu BRC SQ 24, reduktor Genius, vstřikovače BRC, standardní řídící jednotka,
nádrž místo rezervního kola cca 56 litrů, koncovka v nárazníku, za cenu 30 900,- Kč ( za příplatek 2 tis kč je možné namontovat vyšší řadu řídící jednotky s označením Plug and Drive, která navíc komunikuje s OBD elektronikou auta)
Za příplatek 500,- Kč můžeme umístit tankovací hrdlo LPG pod víčko plnění benzinu.
Velikost nádrže je orientační. Po přesném zaměření a osobní schůzce bude velikost upřesněna společně s cenou.
Systém STAG je přední polský výrobek.
Landi Renzo je vynikající italský systém, který mimo jiné používá i koncern VW do nových vozidel.
Lovato je výborný italský výrobek s dlouholetou tradicí, v současné době spadající do koncernu Landi Renzo.
Italský systém BRC patří mezi absolutní špičku v oboru LPG a je velmi dobře technicky propracovaný.
Na vstřikovače u systému Lovato a Landi Renzo dáváme záruku 3 roky nebo ujetí 100 tis km!! Na vše ostatní je záruka 2 roky.
Ochrana motoru Flash Lube:
Napomáhá motoru v jeho vyšší životnosti, chrání sedla ventilů. Stojí 1600,- Kč v základní sadě.
U vozidel s komplikovaným sáním se navíc používá rozdělovník flash lube za cenu 900,- Kč.
Další možností ochrany motoru je Valve Protector . Ten chrání i plynové vstřikovače. Stojí 4200,- Kč.
Chránit motor lze i přivstřikováním benzínu během provozu na LPG, nicméně spotřeba benzínu je pak odvislá od stylu jízdy a může se pohybovat kolem jednoho litru benzínu na 100km. Není to palivo navíc jen se odečtě pár procent z množství plynu a nahradí se benzínem. Ekonomičtější je, ale použití technologie Flash Lube. Přivstřik benzínem je součástí pouze u sady BRC, Lovato a Landi Renzo a je jen na Vás jestli ji zapneme nebo ne. Cena 0,-
Veškeré ceny jsou uvedeny včetně DPH, montáže a dokladů k přihlášení. Zdarma je první kontrolní seřízení po montáži.
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
nádrž 56 litrů místo rezervy? to tam máš rezervu na 20" kola ne? já mám v H astře místo rezervy. Vejde se mi tam 17" kolo sice hodně dře ale vejde a nádrž větší jak na 37 litrů se tam prostě nevešlo ale tak třeba mají jinou technologii
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
Je tam napsáno, že velikost nádrže je orientační...ze zkušenosti si myslím, že více než 40 litrů tam nikdo nedá Ale 40 taky dobrých..s mojí jízdou je to aspoň na 400km
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
orientační ono 16 litrů sem a 16 tam toho si nikdo nevšimne když se jelo na první tankování po montáži tak do prázdné nádrže se vešlo 37,7 litrů.ale ceny mají dobrý
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
opravdu "akční" ceny... Hlavně že tohle jde pořídit pod 21tis... (někde tady byl odkaz na brno kde to dělali)
No jo..jde ale taky o nějakou důvěryhodnou referenci... Jinak jsem se dozvěděl, že se do Zafiry opravdu vejde nádrž kolem 50 litrů Super
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
- p.somik
- Kontaktovat uživatele:
Já mám v Zafiře 55 litrů, jinak do kombíku g se tchánovi dávala tuším 53 litrů. Do F-ka kombi jsem měl taky 53 litrů, jen se trošičku přikleplo víko . všechny toroidní
ZAFIRA 1,8i 16V 2003 Z18XE, TC,AUT.KLIMA, PC,TEMPOMAT,LPG sekvenční BRC(od 63.000km)
OP-COM v PL, EN, CZ + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)
OP-COM v PL, EN, CZ + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)
Slovo dalo slovo a Zafira je na prodej. A tentokrát opravdu
Kdyby jste o někom věděli, kdo by rád Zafiru (A), dejte vědět. Podrobné info je i v tomto vlákně nebo pošlu v SZ. Cena dohodou.
Kdyby jste o někom věděli, kdo by rád Zafiru (A), dejte vědět. Podrobné info je i v tomto vlákně nebo pošlu v SZ. Cena dohodou.
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
Teď tak přemýšlím...kola z Octavie 1 asi na Zafiru nepůjdou co?
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
Tak jsem definitivně vzdal snahy o prodej žofky... Místo prodeje jsem se dal do oprav, které zakončím instalací LPG Zatím jsem sundal hagusy a musel jsem upravit střešní lišty, protože sehnat je bez dír na hagusy je prakticky nemožné. Nakonec to vypadá i líp Do dír po šroubech od hagusů jsem dal šrouby i s matkama a gumovýma podložkama, pro jistotu zapatlané silikonem Pak jsem nasadil lišty zpět a pěnou vyfoukal díry po hagusech. Pak jsem seřízl pěnu a díry zatmelil a zbrousil do hladka. Nakonec přišla na řadu černá karbonová folie A výsledek je v příloze. Auto jsem ještě neumýval, ale snad je to vidět
Při té příležitosti jsem toho polepil víc
Při té příležitosti jsem toho polepil víc
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
Nevzdala se a vybojovala si svoje místo doma Existuje vůbec Zafira bez hagusů?
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort